Oneodio Monitor 60 wired headphones (black)

OneOdio
Tootekood: MONITOR60
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Roheline
Hind
60.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Oneodio Monitor 60 juhtmega kõrvaklapid (must)

Oneodio Monitor 60 kõrvaklapid sobivad igapäevaseks muusika kuulamiseks ja filmide vaatamiseks, samuti salvestusstuudios või kontserdil. Need eristuvad Hi-Res tasemel heliga ja kokkuklapitava disainiga. Need pakuvad pikaajalist mugavust ning komplektis olevad kaablid võimaldavad neid ühendada ühilduva seadmega. Lisaks saate jagada muusikat, ühendades kaks paari kõrvaklappe kokku.

Muljetavaldav helikvaliteet

Oneodio Monitor 60 kõrvaklapid pakuvad rikkalikult detailselt Hi-Res heli ja on varustatud 50mm kõlaritega. Need sobivad hästi muusika salvestamiseks, järeltöötluseks, video redigeerimiseks jne. Need meeldivad ka DJ-dele.

Ühilduv

Nutitelefon, sülearvuti, tahvelarvuti, arvuti, mängukonsool või võib-olla helivõimendi? Oneodio Monitor 60 kõrvaklappe saab edukalt ühendada nende seadmetega. Komplektis on 3 helikaablit: 3.5 - 3.5 mm, 3.5 - 3.5 mm mikrofoni ja 3.5 - 6.35 mm, millega saate neid ühendada valitud seadmega. Lisaks on võimalik ühendada 2 paari kõrvaklappe, et saaksite jagada muusikat valitud inimesega.

Ergonoomiline

Oneodio Monitor 60 kõrvaklappe on korduvalt testitud mugavuse osas, nii et saate neid kasutada, muretsemata väsimuse pärast. Peapael on reguleeritav, võimaldades teil kohandada kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele, ja pehmed proteiinist nahast kõrvaklapid tagavad mugavuse.

Komplektis:

kõrvaklapid, hoiukarp, kasutusjuhend, 3.5 kuni 3.5 mm kaabel (3 m), 3.5 mm kuni 6.35 mm kaabel (1.5 ~ 3 m), 3.5 mm kuni 3.5 mm mikrofoni kaabel (1.3 m)

 

TootjaOneodio
mudelMonitor 60
VärvMust
Muundurite läbimõõt50 mm
Impedants38 x (1 ± 15%) Ω
Tundlikkus95 dB ± 3 dB
Frekventsi vastus20 Hz - 40 kHz
Väljundvõimsus30 mW

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusRoheline
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.