Oneodio Monitor 80 wired headphones (black)

OneOdio
Tootekood: MONITOR80
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Roheline
Hind
70.50 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Oneodio Monitor 80 kaabeldatud kõrvaklapid (must)

Oneodio Monitor 80 kõrvaklapid pakuvad Hi-Res klassi heli, võimaldades sul nautida oma lemmiklugusid uuel viisil. Need sobivad hästi nii muusika kuulamiseks kui ka salvestusstuudios. Lisaks tagab ergonoomiline disain pikaajalise mugavuse. Sa saad ka klappe kokku voltida, kui sa neid ajutiselt ei kasuta, ja hoida neid kaasasolevas kotis. Pakendis on ka 2 audiojuhet, millega saad Oneodio Monitor 80 ühendada ühilduva seadmega.

Hi-Res klassi heli

Avasta oma lemmiklaule uuesti Monitor 80-ga. Kõrvaklapid on varustatud kahe 40 mm läbimõõduga polümeerajamiga, mis tagavad kvaliteetse heli. Selle tulemusena saad nautida rikkalikult detailset heli madala moonutusega. Veelgi paremate tulemuste saavutamiseks soovitatakse toodet kasutada koos helivõimendiga. Oneodio kõrvaklapid meeldivad ka muusikutele, muusikatootjatele jne.

Ergonoomiline, kokkuklapitav disain

Nauti pikaajalist mugavust Oneodio Monitor 80 kasutamisel. Kõrvaklapid on kaetud sametiga, mis tagab mugavuse, ja roostevabast terasest võrk aitab kaasa helikvaliteedile. Lisaks eristuvad kõrvaklapid oma kokkuklapitava disainiga, seega ei võta nad palju ruumi. Leiad ka EVA plastikust kotti, et Monitor 80 turvaliselt hoida.

Komplektis:

kõrvaklapid, hoiukott, 3.5 mm kuni 6.35 mm kaabel (1.5 ~ 3 m), 3.5 mm kuni 3.5 mm kaabel mikrofoni (1.2 m), kasutusjuhend

TootjaOneodio
mudelMonitor 80
Värvmust
Muunduri läbimõõt40 mm
Impedants250 x (1 ± 20%) Ω
Moonutus

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusRoheline
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
256 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.