Headphones OneOdio Pro10 (rose gold)

OneOdio
Tootekood: PRO10ROSEGOLD
  • Värvus: Roosa
Hind
30.50 €

Oneodio Pro10 kõrvaklapid (roosa kuld)

Oneodio Pro10 kõrvaklapid pakuvad teile professionaalset heli, mida te väärite. Need on varustatud 50 mm kõlaritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi ja vastavad Hi-Res Audio standarditele. Kõrvaklappide hoolikalt läbi mõeldud disain garanteerib ületamatu mugavuse isegi pikaajalise kasutamise ajal. Kõrvaklapid on varustatud kahe ühendusega - 6.35 mm ja 3.5 mm, mis suurendab nende laia ühilduvust. Samuti on neil Shareport funktsioon. Pro10 mudel on ideaalne valik neile, kes tegelevad professionaalselt muusikaga.

Oneodio/Pro10-rosegold/1

Heli, mis rõõmustab teid

Teie lemmiklood pole kunagi kõlanud paremini. Kõrvaklapid on varustatud suurte 50 mm kõlaritega, mis edastavad kõrge eraldusvõimega heli. Selle tulemusena saate nautida kristallselget, detailirohket heli ja sügavat, võimsat bassi.

Oneodio/Pro10-rosegold/2

Jagage oma muusikat teistega

Nüüd saate vabalt muusikat kuulata koos oma teise poolega. Seade kasutab innovatiivset Shareport tehnoloogiat. Mida see tähendab? Saate mugavalt ühendada mitu paari kõrvaklappe ühe seadmega, ilma et oleks vaja täiendavaid jaotureid. Lihtsalt kasutage ühte olemasolevat porti ja ühendage oma kõrvaklapid omavahel kaasasoleva kaabli abil.

Oneodio/Pro10-rosegold/3

Mugav kasutamine

Koguge, kui lihtne on Pro10 kõrvaklappe kasutada! Kaasasolev 3.5 mm audio kaabel sisaldab integreeritud puldiga, mis muudab kasutamise mugavaks. Kasutage seda mugavalt esituse peatamiseks ja jätkamiseks, laulude vahetamiseks ning kõnede vastuvõtmiseks, lõpetamiseks või katkestamiseks. Mis veel, sellel on sisseehitatud mikrofon, nii et saate vabalt suhelda teistega.

Oneodio/Pro10-rosegold/4

Mitmekesised kasutusvõimalused

Oneodio Pro10 kõrvaklapid on mõeldud mitmekesiste kasutusstsenaariumide jaoks. Need sobivad ideaalselt professionaalseteks rakendusteks. Olgu see siis salvestamine stuudios, muusika segamine või trummide või kitarri mängimine, Oneodio Pro10 on ideaalne professionaalseks kasutamiseks. Samuti saate neid kasutada igapäevaseks kasutamiseks. Kõrvaklapid on varustatud 3.5 mm ja 6.35 mm portidega, nii et saate need hõlpsasti ühendada oma nutitelefoni, sülearvuti, elektri kitarri või PS konsooliga.

Oneodio/Pro10-rosegold/5

Ületamatu mugavus

Nautige ületamatut mugavust isegi Oneodio Pro10 kõrvaklappide pikaajalise kasutamise ajal. Kõrvaklapid istuvad tihedalt teie kõrvade ümber ilma ebamugava surve või ebamugavustundeta. Pehmed kõrvapadjad on valmistatud meeldivast materjalist, mis suurendab veelgi teie mugavust. Lisaks saate neid vabalt pöörata 90° ja 180°. Reguleeritav peapael võimaldab teil kõrvaklappe oma eelistuste järgi kohandada ja tänu kokkupandavale disainile saate neid hõlpsasti seljakotti või kotti mahutada.

Oneodio/Pro10-rosegold/6

Kaasas

kõrvaklapid3.5 mm audio kaabel6.35 mm / 3.5 mm kaabelkangaskott kasutusjuhend
TootjaOneodio
mudelPro10
VärvRoosa-kuld
Muundurid50 mm
Impedants32Ω
Tundlikkus110 dB ± 3 dB
Frekventsageduse vastus20Hz-20000Hz
Maksimaalne sisendvõimsus1600 mW
Ühendus3.5 mm / 6.35 mm

Tehnilised andmed

VärvusRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
38 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.