Headphones OneOdio Pro10 (silver)

OneOdio
Tootekood: PRO10SILVER
  • Värvus: Hõbe
Hind
31.40 €

Oneodio Pro10 kõrvaklapid (Hõbe)

Oneodio Pro10 kõrvaklapid pakuvad professionaalset heli, mida väärid. Need on varustatud 50mm kõlaritega, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi ja vastavad Hi-Res Audio standarditele. Kõrvaklappide hoolikalt läbi mõeldud disain tagab võrreldamatu mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral. Kõrvaklapid on varustatud kahe ühendusega - 6,35 mm ja 3,5 mm, mis suurendab nende laia ühilduvust. Samuti on neil Shareport funktsioon. Pro10 mudel on ideaalne valik neile, kes tegelevad professionaalselt muusikaga.

Oneodio/Pro-10-Silver/1

Heli, mis rõõmustab sind

Su lemmiklood pole kunagi kõlanud paremini. Kõrvaklapid on varustatud suurte 50mm kõlaritega, mis edastavad kõrge eraldusvõimega heli. Selle tulemusena saad nautida kristallselget, detailirikast heli ja sügavat, võimsat bassi.

Oneodio/Pro-10-Silver/2

Jaga oma muusikat teistega

Nüüd saad vabalt muusikat kuulata koos oma teise poolega. Seade kasutab uuenduslikku Shareport tehnoloogiat. Mida see tähendab? Sa saad mugavalt ühendada mitu paari kõrvaklappe ühe seadmega, ilma et oleks vaja täiendavaid jaotureid. Lihtsalt kasuta ühte olemasolevat porti ja ühenda oma kõrvaklapid omavahel kaasasoleva kaabli abil.

Oneodio/Pro-10-Silver/3

Mugav kasutamine

Koge, kui lihtne on Pro10 kõrvaklappe kasutada! Kaasasolev 3,5mm audio kaabel sisaldab integreeritud kaugjuhtimispulti, mis muudab kasutamise mugavaks. Kasuta seda, et mugavalt peatada ja jätkata esitust, vahetada lugusid ning vastata, lõpetada või katkestada kõnesid. Veelgi enam, sellel on sisseehitatud mikrofon, nii et saad vabalt suhelda teistega.

Oneodio/Pro-10-Silver/4

Mitmekesised kasutusvõimalused

Oneodio Pro10 kõrvaklapid on mõeldud erinevate kasutusstsenaariumide jaoks. Need on ideaalsed professionaalseteks rakendusteks. Olgu see siis salvestamine stuudios, muusika segamine või trummide või kitarri mängimine, Oneodio Pro10 sobib professionaalseks kasutamiseks. Samuti saad neid kasutada igapäevases kasutuses. Kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm ja 6,35 mm portidega, nii et saad neid hõlpsasti ühendada oma nutitelefoni, sülearvuti, elektrilise kitarri või PS konsooliga.

Oneodio/Pro-10-Silver/5

Ületamatu mugavus

Nauti ületamatut mugavust isegi siis, kui kasutad Oneodio Pro10 kõrvaklappe pikka aega. Kõrvaklapid istuvad tihedalt ümber kõrvade ilma ebamugava surve või ebamugavustundeta. Pehmed kõrvapadjad on valmistatud meeldivast materjalist, mis suurendab veelgi sinu mugavust. Lisaks saad neid vabalt pöörata 90° ja 180°. Reguleeritav peapael võimaldab sul kõrvaklappe oma eelistuste järgi kohandada ja tänu kokkupandavale disainile saad need hõlpsasti seljakotti või kotti mahutada.

Oneodio/Pro-10-Silver/6

Kaasas

kõrvaklapid3.5 mm audio kaabel6.35 mm / 3.5 mm kaabelkangaskott kasutusjuhend
TootjaOneodio
MudelPro10
VärvHõbe
Muundurid50 mm
Impedants32Ω
Tundlikkus110 dB ± 3 dB
Frekventsagedus20Hz-20000Hz
Maksimaalne sisendvõimsus1600 mW
Ühendus3.5 mm / 6.35 mm

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.