Headphones OneOdio Pro30 (silver)

OneOdio
Tootekood: PRO30BROWN
  • Värvus: Roheline
Hind
41.70 €

Oneodio Pro30 kõrvaklapid

Oneodio Pro30 on ideaalsed kõrvaklapid DJ-dele ja kõigile, kes on professionaalselt seotud muusikaga. Kahe 50 mm dünaamilise draiveri abil tagatakse kõrge kvaliteediga heli koos võimsa bassiga. Kõrvaklappide mugav disain ja pehmed kõrvaklapid hoiavad teid mugavana pikaajalise kasutamise ajal. Need kasutavad Shareport tehnoloogiat ja eristuvad oma laia ühilduvusega tänu 3,5 mm ja 6,35 mm pistikutele.

Kristallselge heli

Kuulake oma muusikat. Pro30 kõrvaklapid on varustatud kahe 50 mm dünaamilise draiveriga, mis tagab kõrge helikvaliteedi. Nii saate nautida kristallselget ja rikkalikult detailset heli, samuti sügavat bassi. Nüüd saate avastada oma lemmiklaule uuesti.

Rohkem võimalusi

Esitage muusikat oma nutitelefonist ja kuulake koos oma sõpradega kõrvaklappidest! Kõrvaklapid kasutavad Shareport tehnoloogiat, mis võimaldab teil jagada oma muusikat teistega ilma täiendavate jaoturite vajaduseta. Lihtsalt kasutage ühte kõrvaklappide porti, et ühendada kõrvaklapid omavahel kaabli abil, mille leiate komplektist. Vaadake, kui lihtne see on!

Laialdane ühilduvus

Te ei pea enam muretsema ühilduvuse probleemide pärast! Kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm ja 6,35 mm pordiga, nii et saate neid hõlpsasti ühendada enamikku populaarsetesse seadmetesse. Saate neid hõlpsasti ühendada tahvelarvutite, nutitelefonide, sülearvutite, PS / Xbox konsoolide, samuti elektrikitarride ja klaviatuuridega. Mis veelgi parem, saate vabalt ühendada neile samal ajal 2 seadet.

Mugavust silmas pidades

Kuulake oma lemmiklugusid nii kaua, kui soovite, muretsemata ebamugavuste pärast. Pro30-l on pehmed proteiinist nahk ja mäluvaht kõrvaklapid, mis kohanduvad ideaalselt teie kõrvade kujuga, pakkudes samal ajal kõrgeimat mugavust ja müra isolatsiooni. Samuti on tähelepanuväärne, et kõrvaklappide stiilne disain meeldib kindlasti paljudele muusikahuvilistele.

Komplektis

kõrvaklapid3,5 mm audio kaabel6,35 mm / 3,5 mm kaabelkangast kott kasutusjuhend
TootjaOneodio
Mudeli nimiPro30
VärvHõbe
Dünaamilised draiverid50 mm
Impedants32 Ω
Tundlikkus110 dB ± 3 dB
Frekventsagedus20Hz-20000Hz
Nominaalne võimsus30 mW
Pistikud3,5 mm / 6,35 mm

Tehnilised andmed

VärvusRoheline
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.