Oneodio Pro50 wired headphones (black)

OneOdio
Tootekood: PRO50BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
42.40 €

Oneodio Pro50 juhtmega kõrvaklapid (must)

Pro 50 on kõrvaklapid, mis vastavad isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Need on varustatud 50-millimeetriste kahekordsete membraanide draiveritega, tänu millele pakuvad nad kõrgekvaliteedilist heli. Need eristuvad kahekordse pistikuga ja kokkuklapitava disainiga. Komplekt sisaldab kaableid, mis võimaldavad samaaegset muusika esitust 2 paari kõrvaklappe ning seadme ühendamist paljude populaarsete seadmetega. Seade on loodud tõeliste audiofiilide, nagu DJ-d, vajadusi silmas pidades.

Heli, mis rõõmustab

Olgu need kõrvaklapid kasutusel kaugtööl, või kui oled DJ või töötad muusikastuudios ning otsid seadmeid, mis muudavad sinu töö lihtsamaks, on Pro 50 suurepärane valik. Kõrvaklapid on varustatud 50-millimeetriste kahekordsete membraanide draiveritega, nii et saad nautida kõrgekvaliteedilist heli laia sagedusvahemikuga, selgelt määratletud toonide ja võimsa bassiga.

Kahekordne pistik

Oneodio kõrvaklappidel on 2 ühendust (6.35mm ja 3.5mm). Komplekt sisaldab 2 ühilduvat kaablit, mis võimaldavad Pro 50 ühendada nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti, PS4/PS5, klaviatuuri ja kitarriga, teiste seas. Ühel neist on ka mikrofon. Ja see pole veel kõik! Samuti saad ühendada 2 paari kõrvaklappe valitud seadmega ja jagada oma muusikaarmastust lähedastega.

Ergonoomiline disain

Pro 50 disainimisel keskenduti mitte ainult funktsionaalsusele, vaid ka mugavusele. Kõrvaklappide kõrvapadjad on valmistatud pehmest ja nahasõbralikust materjalist, nii et saavutad unistuste mugavuse. Lisaks muudab kokkuklapitav disain toote lihtsaks ladustamiseks ja transportimiseks.

Komplektis:

Kõrvaklapid x1Kaabel 3.5mm audio pistikuga x1Kaabel 6.35mm kuni 3.5mm audio pistikuga x1Karp x1Kasutusjuhend x1

TootjaOneodio
mudelPro 50
Muundurid50 mm
Ühendused3.5 mm, 6.35 mm
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
235 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.