Oneodio Studio HiFi Wired Headphones (black)

OneOdio
Tootekood: STUDIOHIFI
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
28.85 €

Oneodio Studio HiFi kaabeldatud kõrvaklapid (must)

Naudi veelgi paremat helikvaliteeti. OneOdio Studio HiFi kõrvaklapid pakuvad kõrgekvaliteedilisi 50 mm draivereid, et saaksid nautida fantastilist HiFi heli. Need tagavad ka ületamatu mugavuse ja paistavad silma laia ühilduvuse poolest. Samuti on neil mikrofon, mis on integreeritud kaablisse. Mis veelgi parem, Shareport tehnoloogia võimaldab sul ühendada 2 paari kõrvaklappe ja kuulata muusikat koos.

Imeline helikogemus

Avasta suurepärane HiFi helikvaliteet. Kõrvaklapid on varustatud 50 mm draiveritega, mis tähendab, et need suudavad edastada erakordselt selget, loomulikku heli ja sügavat, võimsat bassi. Kuula oma lemmiklaulude varem tundmatuid detaile ja armu neisse uuesti!

Erakordne mugavus

Kasutage kõrvaklappe nii kaua, kui soovite - ärge kartke ebamugavust. Studio HiFi mudel pakub pehmeid ja suuri kõrvaklappe, mis sobivad tihedalt teie kõrvade ümber, avaldamata ebamugavat survet. Ütle hüvasti valule ja väsimusele! Samuti on tähelepanuväärne reguleeritav peapael, mille abil saate kõrvaklappe oma vajadustele hõlpsasti kohandada. Mis veelgi parem, toote transportimist lihtsustab kaasasolev kott.

Nad tõestavad end igas olukorras

Kuna mikrofon on integreeritud kaablisse, saate kõrvaklappe kasutada telefonikõnede tegemiseks, osalemiseks veebikoosolekutes või suhtlemiseks teiste mängijatega veebimängus. Seal on ka väike nupp, millega saate mugavalt pausida ja uuesti esitada, vahetada laulu ja hallata sissetulevaid kõnesid.

Shareport tehnoloogia

Kas soovite koos lähedasega muusikat kuulata? Või plaanite kellegagi filmi vaadata? Kasutage Shareport tehnoloogiat! Lihtsalt ühendage 2 paari kõrvaklappe koos kaasasoleva 6.35mm kuni 3.5mm kaabliga. Kui teete seda, mängitakse sama heli 2 seadmes!

Laialdane ühilduvus

Unustage piirangud. Studio HiFi kõrvaklapid on ühilduvad paljude populaarsete seadmetega - saate need hõlpsasti ühendada oma nutitelefoni, iPadi, sülearvuti, arvuti, mängukonsooli või teleriga. Nii saate mugavalt kuulata muusikat, redigeerida oma järgmist YouTube'i videot, vaadata filmi või mängida mängu.

Kaasas:

Kõrvaklapid3.5mm audio kaabel6.35mm kuni 3.5mm kaabelKottKasutusjuhend

 

TootjaOneOdio
mudelStudio HiFi
VärvMust
Draiver50 mm
Impedants32 x (1 ± 15%)Ω
Mikrofoni impedants2.2kΩ
Tundlikkus108 dB ± 3 dB
Frekventsagedus20 Hz - 40 kHz
Mikrofoni tundlikkus-38 dB ± 3 dB

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
45 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.