Headphones TWS Edifier TO-U2 mini (purple)

Edifier
Tootekood: TO-U2MINIPURPLE
  • Värvus: Hõbe
Hind
18.10 €

Edifier TO-U2 mini TWS kõrvaklapid

Varusta end kõrvaklappidega, mis viivad sinu muusikaelamuse täiesti uuele tasemele! Edifier TO-U2 mini keskenduvad funktsionaalsuse ja mugavuse ühendamisele, genereerides kristallselget heli tänu 13-millimeetristele draiveritele. Bluetooth 5.1 moodul tagab stabiilse juhtmevaba ühenduse ning võimsad akud võimaldavad kuni 25 tunni töötamist laadimiskarbi kasutamisel.

Kristallselge heli

Avasta oma lemmiklugude detailide rikkus tänu tipptasemel lahendustele! Kõrvaklapid on varustatud 13-mm PU draiveritega, mis on lisaks kaetud titaaniga. See tagab kõrgekvaliteedilise heli, võimaldades sul kuulda rohkem kui kunagi varem.

Esitus kõigepealt

Bluetooth 5.1 moodul tagab stabiilse ja probleemivaba ühenduse sinu seadmega. See garanteerib pideva edastamise, tarbides vähem energiat, võimaldades seadmel saavutada kokku kuni 25 tunni töötamise aja (laadimiskarbi kasutamisel). Veelgi enam, vaid 10-minutiline laadimisseanss taastab piisavalt energiat tundideks töötamiseks.

OLED ekraan

TO-U2 mini disain keskendub ka kõrgele kasutaja mugavusele ja mugavusele. Laadimiskarbis on sisseehitatud OLED-ekraan, mis annab sulle juurdepääsu kõige olulisemale teabele seadme töö kohta. Sa saad kontrollida muu hulgas aku laadimise staatust, Bluetoothi ühendusi või teavet energia täiendamise protsessi kohta.

Tipptasemel omadused

Kõrvaklappide käsitlemine pole kunagi olnud mugavam! Smart Touch juhtimine paneb sind oma muusika või sissetulevate kõnede üle kontrolli saama. Lisaks toetab seade Smart Voice Call Noise Cancellation, tõhusalt summutades taustamüra telefonikõnede ajal. See ei peta sind ka mängude mängimisel - lihtsalt lülitu mängurežiimile, et nautida ultra madalat latentsust ja parandada oma mängu sooritust!

Hoolikalt läbi mõeldud disain

Kõrvaklapid on vastupidava, veekindla ja tolmukindla disainiga. See on tänu nende IP54 veekindluse reitingule. Nii et saad neid kasutada treeningu ajal või vihmaga. Lisaks tagab nende madal kaal mugava kasutamise.

Komplekt sisaldab

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelTO-U2 mini
VärvLilla
KoodekidSBC
Helirõhu tase94 ± 3dB (A)
ÜhendusBluetooth 5.1
Bluetoothi protokollA2DP / HFP / AVRCP
TöösagedusKuni 10m
Sisend5V, 200mA (kõrvaklapid); 5V, 1A (karp)
Frekventsi vastus20 Hz - 20 KHz
Töötamise aegUmbes 7 tundi (kõrvaklapid) + 18 tundi (karp)

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.