Headphones TWS Edifier TO-U2 mini (white)

Edifier
Tootekood: TO-U2MINIWHITE
  • Värvus: Hõbe
Hind
18.10 €

Edifier TO-U2 mini TWS kõrvaklapid

Varusta end kõrvaklappidega, mis viivad sinu muusikaelamuse täiesti uuele tasemele! Edifier TO-U2 mini keskenduvad funktsionaalsuse ja mugavuse ühendamisele, genereerides kristallselget heli tänu 13-mm draiveritele. Bluetooth 5.1 moodul tagab stabiilse traadita ühenduse ning võimsad akud võimaldavad kuni 25 tunni pikkust kasutusaega laadimiskarbi kasutamisel.

Kristallselge heli

Avasta oma lemmiklugude detailide rikkus tänu tipptasemel lahendustele! Kõrvaklapid on varustatud 13-mm PU draiveritega, mis on lisaks kaetud titaaniga. See tagab kõrgekvaliteedilise heli, võimaldades sul kuulda rohkem kui kunagi varem.

Esikohal on jõudlus

Bluetooth 5.1 moodul tagab stabiilse ja probleemideta ühenduse sinu seadmega. See garanteerib pideva edastuse, tarbides vähem energiat, võimaldades seadmel saavutada kokku kuni 25 tunni kasutusaega (kasutades laadimiskarpi). Veelgi enam, vaid 10-minutiline laadimisseanss taastab piisavalt energiat tundideks kasutamiseks.

OLED ekraan

TO-U2 mini disain keskendub ka kõrgele kasutaja mugavusele ja mugavusele. Laadimiskarp on varustatud sisseehitatud OLED-ekraaniga, mis annab sulle juurdepääsu kõige olulisemale teabele seadme töö kohta. Sa saad kontrollida, sealhulgas, aku laadimise staatust, Bluetoothi ühendusi või teavet energia täiendamise protsessi kohta.

Tipptasemel omadused

Kõrvaklappide käsitlemine pole kunagi olnud mugavam! Smart Touch juhtimine paneb sind kontrollima oma muusikat või sissetulevaid kõnesid. Lisaks toetab seade Smart Voice Call Noise Cancellation, tõhusalt eemaldades taustamüra telefonikõnede ajal. See ei peta sind ka mängude mängimisel - lihtsalt lülitu Mängurežiimi, et nautida ultra-madalat latentsust ja parandada oma mängu sooritust!

Hoolikalt läbi mõeldud disain

Kõrvaklapid on vastupidava, veekindla ja tolmukindla disainiga. See on tänu nende IP54 veekindluse reitingule. Nii et saad neid kasutada treeningu ajal või vihmaga. Lisaks tagab nende madal kaal mugava kasutamise.

Komplekt sisaldab

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C kaabelKasutusjuhend
TootjaEdifier
MudelinumberTO-U2 mini
VärvValge
KoodekidSBC
Helirõhu tase94 ± 3dB (A)
ÜhendusBluetooth5.1
Bluetooth protokollA2DP / HFP / AVRCP
ToimimisvahemikKuni 10m
Sisend5V, 200mA (kõrvaklapid); 5V, 1A (karp)
Frekventsagedus20 Hz - 20 KHz
KasutusaegUmbes 7 tundi (kõrvaklapid) + 18 tundi (karp)

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.