Headphones TWS Lenovo HT06 (white)

Lenovo
Tootekood: HT06-WHITE
  • Värvus: Hõbe
Hind
18.45 €

Lenovo HT06 TWS juhtmevabad kõrvaklapid

Naudi tipptasemel heli ja usaldusväärset Bluetooth 5.1 ühendust. Lenovo HT06 TWS kõrvaklapid lasevad sul avastada oma lemmiklugusid uuesti pika aku tööajaga. Struktureeritud mürasummutus aitab sul müra kõrvale jätta ning ergonoomiline disain tagab ületamatu mugavuse.

Head aega tüütu müra

Kõrvaklapid on varustatud suurepärase kvaliteediga mikrofonidega, mis võimaldavad mugavaid telefonikõnesid ja pakuvad struktureeritud mürasummutust. HT06 kõrvaldab tõhusalt ebavajaliku taustamüra, võimaldades sul unustada tüütu müra ning andes kindlustunde, et su vestluskaaslased kuulevad sind kergesti.

Kiire ja sujuv ühendus

Kaasaegne Bluetooth 5.1 tagab kiire, stabiilse ja usaldusväärse edastuse kuni 10 m kaugusele. Samuti vähendab see energiatarbimist ja vähendab latentsust peaaegu nullini. Nii saad mugavalt mänge mängida või telesarju vaadata. Lisaks, kui avad karbi, ühenduvad kõrvaklapid automaatselt sinu salvestatud seadmega.

Täiuslik heli

Mis teeb HT06 kõrvaklapid nii hästi mängivaks? 13 mm draiverid ja AAC/SBC koodekid! Tänu neile saad nautida kristallselget, ideaalselt taastatud heli, rikkalikku detaili ja täiuslikku harmooniat. Lenovo abil avastad muusika maagia uuesti!

Sa kontrollid seda puudutusega

Integreeritud puutetundlikud paneelid muudavad kõrvaklappide kasutamise palju lihtsamaks. Õige arvu puudutustega saad näiteks peatada esituse, jätkata esitust, lahti ühendada või lugusid vahetada. Kui sul pole telefoni käepärast või sa lihtsalt ei soovi selle järele ulatuda, tuleb see funktsioon kindlasti kasuks!

Pikk tööaeg

Kõrvaklappide tööaeg ulatub kuni 4 tunni jooksul ühe laadimisega. Kasutades kaasasolevat karpi, saad HT06 täielikult laadida umbes 4 korda. See annab kokku kuni 20 tundi lemmiklugude kuulamist! Kõrvaklappide laadimine võtab aega umbes 1-2 tundi.

Laialdane ühilduvus

Ühilduvusprobleemid jäävad ainult ebameeldivaks mälestuseks. Lenovo HT06 kõrvaklapid töötavad suurepäraselt enamiku populaarsete Bluetooth-seadmetega. Sa saad neid edukalt ühendada oma nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti või arvutiga, teiste seas.

Kasutusmugavus

Tänu hoolikalt läbimõeldud ergonoomilisele disainile sobivad kõrvaklapid ideaalselt sinu kõrvadesse, ilma et need välja kukuks, ja pakuvad mugavust, millest oled unistanud. Lenovo abil saad muusikat kuulata nii kaua, kui soovid, muretsemata ebamugavuste või väsimuse pärast. HT06 on ka äärmiselt stiilsed - nende elegantne disain meeldib paljudele kasutajatele.

BrändLenovo
MudelinumberHT06
VärvValge
Bluetoothi nimiLenovo HT06
UlatusKuni 10m
Bluetoothi versioon5.1
Bluetoothi profiilidHSP / HFP / A2DP / AVRCP
HelikoodekidAAC / SBC
Kõrvaklappide aku maht30mAh
TööaegUmbes 4h
LaadimisaegUmbes 1-2h

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.