Oneodio Fusion A70 wireless headphones (black)

OneOdio
Tootekood: FUSIONA70BLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
45.10 €

Oneodio Fusion A70 juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Kas otsite professionaalset seadmeid, mis teenindaks ka teie igapäevaseid vajadusi? OneOdio A70 kõrvaklapid on seade, mida olete otsinud! Need sobivad võrdselt DJ-dele kui ka igapäevaseks kasutamiseks. Saate need ühendada erinevate seadmetega nagu telefonid, tahvelarvutid, kõlarid või elektrilised kitarrid. Soovite vabaneda sassi läinud kaablitest? See probleem kaob juhtmevaba ühenduse abil. Mis veelgi enam, spetsiaalne disain muudab nende kasutamise väga mugavaks.

Mitmed ühendusvõimalused

Saate OneOdio kõrvaklappe ühendada just nii, nagu soovite. Üks kaabel 3.5mm kuni 6.35mm otsikuga annab teile võimaluse ühendada võrdselt telefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega, aga ka elektriliste kitarride või mikseritega. Mis veelgi enam, spetsiaalne tehnoloogia võimaldab kahel inimesel sama muusikat samaaegselt erinevatel seadmetel kuulata. Soovite loobuda sassi läinud kaablitest? Bluetooth 5.2 tehnoloogia, millega kõrvaklapid on varustatud, võimaldab teil mugavalt juhtmevabalt ühendada.

Pikaajaline tööaeg

Soovite nautida kõrvaklappide tööd piiranguteta? Valige juhtmega ühendus, kasutades spetsiaalset kaablit, mille leiate komplektist. Kuid kui valite juhtmevaba ühenduse, saate nautida pikka tööaega, kuni 50 tundi. Nii pikk tööaeg on tingitud 950 mAh Li-ion akust. See muudab seadme ideaalseks nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka professionaalse DJ tööks.

Kõrge kvaliteet

Soovite nautida suurepärast heli, sõltumata sellest, millist ühendusviisi valite? OneOdio A70 kõrvaklapid saavad teile seda garanteerida! Mis veelgi enam, te ei pea muretsema kaabli kogemata välja tõmbamise pärast, kuna saate selle klappidesse lukustada keerates. Mugav seadme juhtimine võimaldab kasutada külgedel olevaid nuppe. Kõrvaklapid on varustatud ka mürasummutustehnoloogiaga, et teie telefonikõned oleksid alati arusaadavad.

Kasutusmugavus

Kui otsite mugavat seadet, valige A70 kõrvaklapid. Peapael on reguleeritav, et saaksite selle oma pea suurusele sobivaks seadistada. Mis veelgi enam, kõrvaklapid ise saavad pöörata 90 kraadi. Parema ladustamise ja transportimise jaoks on kõrvaklapid kokkuklapitavad ning komplektis on kaas. Saate OneOdio seadmeid kanda mitu tundi, kuna nende kõrvaklapid on väga pehmed, mistõttu on need mugavad kanda.

Komplektis:

A70 kõrvaklapid 6.35mm kuni 3.5mm kaabel x 1 3.5mm audio kaabel x 1 USB laadimiskaabel Kasutusjuhend Kott

 

TootjaOneOdio
MudelA70
ÜhenduvusAudio kaabel 3.5 mm / 6.35 mm, Bluetooth 5.2
Juhtmevaba tööaegKuni 50 tundi
AkkLi-ion, 950 mAh
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
315 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.