Oneodio Fusion A70 wireless headphones (gold)

OneOdio
Tootekood: FUSIONA70GOLD
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Gold
Hind
45.45 €

Oneodio Fusion A70 juhtmevabad kõrvaklapid (kuld)

Kas otsite kõrvaklappe, mis teenivad mitte ainult muusika kuulamiseks telefonis, vaid ka professionaalse DJ varustusena? OneOdio kõrvaklapid on suurepärane valik! Kasutades spetsiaalseid helikaableid, saate neid ühendada mitte ainult oma nutitelefoni ja tahvelarvutiga, vaid ka oma kõlarite või kitarriga. Ei meeldi sassis kaablid? See probleem kaob tänu seadmete juhtmevabale ühendamise võimalusele. Lisaks on neid mugav kasutada tänu nende suurepärasele disainile.

Mitmed ühendamisvõimalused

OneOdio kõrvaklappidel on mitmeid ühendamisvõimalusi. Ühe 3.5mm kuni 6.35mm kaabliga saate neid võrdselt ühendada sülearvutite, tahvelarvutite ja telefonidega, aga ka elektri kitarri, AMP või heliliidestega. Lisaks võimaldab spetsiaalne tehnoloogia kahel inimesel samal ajal kuulata sama muusikat kahel erineval seadmel. Kas olete väsinud sassis kaablitest? Bluetooth 5.2 kaudu juhtmevabalt ühendamise võimalusega võite sellest probleemist unustada!

Pikk tööaeg

Kõrvaklappide ühendamisel spetsiaalse kaabli kaudu saate neid kasutada piiranguteta. Kui valite juhtmevaba ühenduse, saate nautida nende pika tööaega, kuni 50 tundi. Nad tänu oma suurele Li-ion akule, mille mahtuvus on 950 mAh. See teeb neist ideaalse varustuse professionaalsele DJ-le.

Suurepärane kvaliteet

OneOdio A70 kõrvaklapid pakuvad teile suurepärast heli igas ühenduses. Kui valite juhtmega ühenduse, saate pistiku lukustada, et see ei katkeks kõige ebasobivamal hetkel. Veelgi enam, mugavad nupud kõrvaklappide külgedel võimaldavad teil neid mugavalt kasutada. Need on varustatud ka mürasummutustehnoloogiaga, et kui olete telefonis, saaks teie kõneleja kuulda iga teie öeldud sõna.

Mugav kasutamine

A70 kõrvaklapid on loodud mugavust silmas pidades. Peapael on reguleeritav, et saaksite seadmeid oma pea järgi kohandada. Veelgi enam, saate vabalt pöörata kõrvaklappe 90-kraadise nurga all, ja kogu varustus on kokkupandav. Parema ladustamise ja transportimise jaoks kasutage komplektiga kaasasolevat kotti. Te ei pea muretsema ka kõrvaklappide pikaajalise kandmise pärast, kuna nende kõrvaklapid on väga pehmed, muutes need väga mugavaks kasutada.

Kaasas:

A70 kõrvaklapid 6.35mm kuni 3.5mm kaabel x 1 3.5mm helikaabel x 1 USB laadimiskaabel x 1 Kasutusjuhend Kott

 

TootjaOneOdio
mudelA70
ÜhenduvusHelikaabel 3.5 mm / 6.35 mm, Bluetooth 5.2
Juhtmevaba tööaegKuni 50 tundi
AkkLi-ion, 950 mAh
VärvKuld

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusGold
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
177 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.