Oneodio Fusion A70 Wireless Headphones (pink)

OneOdio
Tootekood: FUSIONA70PINK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Roosa
Hind
46.10 €

Oneodio Fusion A70 juhtmevabad kõrvaklapid (roosa)

Kas salvestate podcaste ja otsite seadmeid, mis aitavad teil seda teha? Samuti soovite seda kasutada igapäevase muusika kuulamiseks? OneOdio kõrvaklapid on just teile mõeldud! Saate neid ühendada ühtviisi telefonide, iPadide, sülearvutite, aga ka elektrikitarride, AMPs või heliliidestega. Kas soovite vabaneda sassis kaablitest? Tänu Bluetooth 5.2 tehnoloogiale kaob see probleem! Lisaks on OneOdio kõrvaklappide kasutamine mugavam tänu spetsiaalsele disainile.

Erinevad ühenduvusvõimalused

OneOdio kõrvaklappidega saate muusikat kuulata just nii, nagu teile meeldib. 3.5 mm kuni 6.35 mm kaabel annab teile võimaluse ühendada erinevaid seadmeid, sealhulgas tahvelarvutit, iPadi, elektrikitarr, AMP ja heliliidese. Lisaks saavad tänu spetsiaalsele tehnoloogiale kaks inimest kuulata sama laulu samal ajal kahel erineval seadmel. Kas soovite kaablitest lahti saada? OneOdioga on see võimalik, kuna need kõrvaklapid on varustatud Bluetooth 5.2 tehnoloogiaga mugavaks juhtmevabaks ühenduseks.

Pikk tööaeg

Kas töötate pikki tunde podcaste salvestades? Te ei pea enam närviliselt kellale vaatama, kuna juhtmega ühendus annab teile võimaluse töötada piiranguteta! Kuid kas eelistate juhtmevaba ühendust? Siin ei pea te ka muretsema, kuna 950 mAh Li-ion aku tööaeg on lausa 50 tundi. Alates tänasest ei piira teid enam miski!

Kõrge kvaliteet

Naudi suurepärast heli sõltumata ühendusest, tänu OneOdio A70 kõrvaklappidele! Te ei pea enam muretsema, et teie muusika katkeb kaabli välja kukkumise tõttu, kuna saate selle ühe liigutusega kõrvaklappidesse lukustada. Veelgi enam, saate mugavalt seadmeid juhtida nuppudega, mis asuvad ühel kõrvaklapil. Müra summutamise tehnoloogia, millega kõrvaklapid on varustatud, võimaldab teil mugavalt telefoniga rääkida. Alates tänasest kuuleb teie helistaja alati, mida te ütlesite.

Funktsionaalsus

A70 kõrvaklapid ei ole mitte ainult funktsionaalsed ja usaldusväärsed seadmed, vaid ka täielik mugavus. Kandke neid mugavalt tänu reguleeritavale peapaelale ja pehmetele kõrvapatjadele. Lisaks saate neid mugavalt kokku klappida ja panna kotti, kus saate oma kõrvaklappe ka ohutult transportida.

Komplektis:

A70 kõrvaklapid 6.35mm kuni 3.5mm kaabel x 1 3.5mm audio kaabel x 1 USB laadimiskaabel Kasutusjuhend Kott

TootjaOneOdio
Mudeli numberA70
ÜhenduvusAudio kaabel 3.5 mm / 6.35 mm, Bluetooth 5.2
Juhtmevaba tööaegKuni 50 tundi
AkuLi-ion, 950 mAh
VärvRoosa

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusRoosa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.