Headphones OneOdio Monitor 40 (black)

OneOdio
Tootekood: MONITOR40
  • Värvus: Roheline
Hind
44.05 €

Oneodio Monitor 40 kõrvaklapid

Oneodio Monitor 40 kõrvaklapid sobivad hästi nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka salvestusstuudios. Need pakuvad kõrgekvaliteedilist heli tänu 50 mm draiveritele, ning ergonoomiline disain tagab pikaajalise mugavuse. Samuti saab kõrvaklappe kokku voltida ja neid ohutult hoida kaasasolevas karbis. Lisaks saate neid edukalt ühendada erinevate seadmetega kaasasolevate kaablite abil.

Ergonoomilised ja kokkupandavad

Kõrvaklapid on ideaalsed pikaajaliseks kasutamiseks. Need on varustatud pehmete kõrvaklappidega, mis on valmistatud hingavast materjalist, ja reguleeritava peapaelaga. Veelgi enam, need eristuvad oma kokkupandava disainiga, seega ei võta nad palju ruumi ning kaasasolev kott võimaldab neid ohutult hoida.

Laialdane ühilduvus

Ärge muretsege ühilduvuse probleemide pärast - Oneodio Monitor 40 kõrvaklapid töötavad nutitelefonide, tahvelarvutite, sülearvutite või Nintendo Switch ja PS4/PS5 mängukonsoolidega. Lisaks tõestavad nad end muusika salvestamisel - saate neid hõlpsasti ühendada mikseriga. Lisaks saate ühendada 2 paari kõrvaklappe, et jagada muusikat kallimaga. Ja Monitor 40 ühendamine valitud seadmega on lihtne kaasasolevate kaablitega: 3,5 kuni 3,5 mm mikrofoniga (1,2 m) ja 3,5 kuni 6,35 mm (2~3 m).

Kaasas

kõrvaklapidhoidmisekottkasutusjuhend3,5 kuni 3,5 mm kaabel mikrofoniga (1,2 m)3,5 kuni 6,35 mm kaabel (2~3 m)
TootjaOneodio
mudelMonitor 40
Värvmust
Muundurite läbimõõt50 mm
Impedants32 Ω
Helitundlikkus110 dB ± 3 dB
Frekventsi vastus20 Hz - 40 kHz
Väljundvõimsus1600 mW

Tehnilised andmed

VärvusRoheline
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
31 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.