Oneodio Pro C wireless headphones (black)

OneOdio
Tootekood: PROCBLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
45.25 €

Oneodio Pro C juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Armuda muusikasse uuesti. Oneodio Pro C kõrvaklapid on varustatud 55-millimeetriste draiveritega ja pakuvad Hi-Fi kvaliteediga heli. Need toetavad Bluetooth 5.2 ühenduvust ja nende tööaeg ulatub kuni 110 tundi ühe laadimisega. Komplektis on 3.5mm kaabel, nii et saate seadet kasutada nii juhtmega kui ka juhtmevabalt. Nupud võimaldavad mugavalt kõrvaklappe kasutada ja sisseehitatud mikrofoniga saate mugavalt helistada. Veelgi enam, kokkupandav disain muudab nende hoidmise ja transportimise lihtsaks.

Too muusika jõud tunda

Tunne muusika jõud

Pro C üllatab teid rikkalike detailide ja sügava bassiga. Kõrvaklapid on varustatud 55-millimeetriste draiveritega ja lasevad teil nautida Hi-Fi kvaliteediga heli. Seetõttu tunnete end nagu muusikafestivali osaline igal pool.

Stabiilne ühendus

Ütle hüvasti edastusprobleemidele. Pro C toetab Bluetooth 5.2, mis tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse. Nüüd saate keskenduda oma meelelahutusele katkematult!

Räägi vabalt teistega

Oneodio kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud mikrofoniga, mis salvestab teie häält täpselt. Saate vabalt helistada ja olla kindel, et teie kõnelejat on alati kuulda.

Lihtne kasutamine

Et kõrvaklappide kasutamine oleks võimalikult mugav, on need varustatud mitmeotstarbeliste nuppudega. Nüüd saate hõlpsasti lugusid vahetada. Kõik, mida peate tegema, on vajutada sobivat nuppu. Uurige, kui lihtne see on!

Peen disain

Tänu kokkupandavale disainile ei tekita Pro C hoidmine ja transportimine teile mingeid probleeme. Veelgi enam, kõrvaklapid on valmistatud pehmest ja nahasõbralikust materjalist, et tagada lisamugavus. Reguleeritav peapael võimaldab seadmeid kohandada vastavalt teie vajadustele. Veelgi enam, kõrvaklappide kaal ei ületa 260 g, seega ei tunne te ebamugavust isegi pikaajalise kasutamise korral.

Need töötavad 2 viisil

Komplektis on 3.5mm kaabel koos mikrofoniga. See võimaldab teil kasutada Oneodio kõrvaklappe nii juhtmevabalt kui ka juhtmega, sõltuvalt teie eelistustest.

Pikk tööaeg

Ärge muretsege, et Pro C kõrvaklapid tühjenevad kõige vähem sobival hetkel. Seadme tööaeg ulatub kuni 110 tunnini pärast ühte täislaadimist. Saate pikka aega nautida oma lemmiklaule, vaadata filme ja mängida mänge katkestusteta! Uuendate kõrvaklappide energiat, kasutades kaasasolevat micro USB kaablit.

Kaasas:

Kõrvaklapid x1Micro USB laadimiskaabel x13.5mm audio kaabel sisseehitatud mikrofoniga x1Karp x1Kasutusjuhend x1

 

TootjaOneodio
mudelPro C
Muundurid50 mm
Bluetoothi versioon5.2
MikrofonJah, sisseehitatud
Tööaeg110 tundi
Kaal260 g
MaterjalPU
Port3.5 mm Jack
Kaabli ühendus3.5 mm
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
137 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.