Oneodio Pro M Wireless Headphones (black)

OneOdio
Tootekood: PROM
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hall
Hind
45.55 €

Oneodio Pro M juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Olgu see muusika kuulamine, filmide vaatamine või mängimine - naudi fantastilist helikvaliteeti peaaegu igas olukorras. OneOdio Pro M kõrvaklapid on varustatud 50 mm draiveritega ning töötavad nii juhtmevabalt kui ka juhtmega. Nende tööaeg ulatub ühe laadimisega 90 tunnini ning Bluetooth 5.2 tagab usaldusväärse ühenduse. Komplektis on ka spetsiaalne mikrofoniga kaabel.

Imeline 3D ruumiline heli

Avasta oma lemmiklaulude varjatud detailid ja naudi suuremat süvenemist mängimise ajal. Kõrvaklapid eristuvad kõrgekvaliteediliste 50 mm draiveritega, mis võimaldavad fantastilist 3D ruumilise heli kvaliteeti, hämmastavat HiFi heli ja võimsat, rõhutatud bassi. Anna endale unustamatu muusikakogemus või süvene veelgi rohkem oma lemmikmängu maailma!

Juhtmevaba töö

Vabasta end kaablitest ja saa peaaegu piiramatult vabadust. Kõrvaklapid saavad ühenduda valitud seadmetega juhtmevabalt - Bluetooth 5.2 tagab kiire, stabiilse ja usaldusväärse edastuse. Nende tööaeg on kuni 90 tundi - ära karda, et nad lõpetavad töö liiga kiiresti. Pro M mudeli lisaväärtus on sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab mugavalt telefoniga rääkida. Veelgi enam, CVC 8.0 mürasummutustehnoloogia tagab, et sinu kõnelejad kuulevad sind probleemideta.

Kaabel mikrofoniga kaasas

Kõrvaklapid saavad töötada ka juhtmega. Komplekt sisaldab vastupidavat kaablit, millega saad need hõlpsasti oma telefoni või arvutiga ühendada. Samuti sisaldab see mikrofoni, mis salvestab sinu häält ideaalselt, vähendades samal ajal ebavajalikku taustamüra. See võimaldab sul telefoniga rääkida, koosolekutel osaleda või teiste mängijatega suhelda. Veelgi enam, kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavalt reguleerida helitugevust ja peatada esitust, muu hulgas.

Hoolitse oma mugavuse eest

Naudi unelmate mugavust isegi pikkade kasutusperioodide jooksul. Pro M mudel pakub pehmeid kõrvaklappe, mis on valmistatud proteiinnahast ja istuvad tihedalt ümber sinu kõrvade, ilma neid pigistamata. Kokkuklapitav disain ja kaasasolev kandekott muudavad seadme transportimise lihtsaks, samas kui spetsiaalsed nupud võimaldavad mugavat kasutamist. Lisaks võimaldab reguleeritav peapael sul veelgi kohandada kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele.

Laialdane ühilduvus

Kuula mugavalt muusikat, mida mängitakse sinu telefonist, ja seejärel mängi oma lemmikmängu konsoolil. OneOdio kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti peaaegu igas olukorras. M Pro mudel on ühilduv paljude populaarsete seadmetega, nagu nutitelefonid, sülearvutid, tahvelarvutid ja arvutid. Samuti saad selle hõlpsasti ühendada Nintendo Switch konsooliga, PlayStation 4 / 4 Pro või uue versiooniga XBOX One S puldiga.

Kaasas:

KõrvaklapidLaadimiskaabel (USB-A kuni micro USB)Kahekordne 3.5mm Y-tüüpi pikenduskaabelKaabel mikrofoniga ja kaugjuhtimispuldiga (2 m)KasutusjuhendKandekott

TootjaOneOdio
mudelPro M
VärvMust
Bluetooth5.2
UlatusKuni 10m
Draiver50 mm
Impedants32Ω
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Aku maht1000 mAh
Sisend5 V 480 mA
Tundlikkus110 dB ± 3 dB
LaadimisaegUmbes 2.5 h
TööaegUmbes 90 h
Tööaeg ooteolekusUmbes 1000 h
LaadimisportMicro USB

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
134 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.