Wired Headphones OneOdio Pro10 (red)

OneOdio
Tootekood: PRO10RED
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Roheline
Hind
29.20 €

Oneodio Pro10 kõrvaklapid (punane)

Oneodio Pro10 kõrvaklapid pakuvad professionaalset heli, mida väärid. Neil on 50 mm draiverid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi ja vastavad Hi-Res Audio standarditele. Kõrvaklappide hoolikalt läbi mõeldud disain tagab võrreldamatu mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral. Kõrvaklapid on varustatud kahe ühendusega - 6,35 mm ja 3,5 mm, mis suurendab nende laia ühilduvust. Neil on ka Shareport funktsioon. Pro10 mudel on suurepärane valik neile, kes tegelevad professionaalselt muusikaga.

Heli, mis rõõmustab sind

Sinu lemmiklood ei ole kunagi kõlanud paremini. Kõrvaklapid on varustatud suurte 50-millimeetriste draiveritega, mis toovad esile kõrge eraldusvõimega heli. Seetõttu saad nautida kristallselget, detailide rohket heli ja sügavat, võimsat bassi.

Jaga oma muusikat teistega

Nüüd saad vabalt muusikat kuulata koos oma teise poolega. Seade kasutab innovaatilist Shareport tehnoloogiat. Mida see tähendab? Sa saad mugavalt ühendada mitu paari kõrvaklappe ühe seadmega, ilma et oleks vaja täiendavaid jaotureid. Lihtsalt kasuta ühte saadaval olevatest portidest ja ühenda oma kõrvaklapid omavahel kaasasoleva kaabli abil.

Mugav kasutamine

Koge, kui lihtne on Pro10 kõrvaklappe kasutada! Kaasasolev 3,5 mm audio kaabel sisaldab integreeritud kaugjuhtimispulti mugavaks kasutamiseks. Kasuta seda, et mugavalt peatada ja jätkata esitust, vahetada lugusid ning vastata, lõpetada või katkestada kõnesid. Mis veelgi parem, sellel on sisseehitatud mikrofon, nii et saad vabalt vestelda teistega.

Mitmekesised kasutusvõimalused

Oneodio Pro10 kõrvaklapid on loodud mitmesuguste kasutusstsenaariumide jaoks. Need sobivad suurepäraselt professionaalseteks rakendusteks. Sa kasutad neid muu hulgas salvestamisel helistuudios, muusika segamisel või trummi või kitarri mängimisel. Samuti saad neid kasutada igapäevases kasutuses. Kõrvaklapid on varustatud 3,5 mm ja 6,35 mm portidega, nii et saad neid hõlpsasti ühendada oma nutitelefoni, sülearvuti, elektri kitarri või PS konsooliga.

Võrreldamatu mugavus

Nauti võrreldamatut mugavust isegi Oneodio Pro10 kõrvaklappide pikaajalise kasutamise korral. Kõrvaklapid istuvad tihedalt sinu kõrvade ümber, ilma ebamugava surve või ebamugavustundeta. Pehmed kõrvaklapid on valmistatud taktiilsest materjalist, mis suurendab veelgi sinu mugavust. Lisaks saad neid vabalt pöörata 90° ja 180°. Reguleeritav peapael võimaldab sul kõrvaklappe oma eelistuste järgi kohandada ning tänu kokkuklapitavale disainile saad need hõlpsasti oma seljakotti või kotti mahutada.

Komplektis

kõrvaklapid3.5 mm audio kaabel6.35 mm / 3.5 mm kaabelkangaskott kasutusjuhend
TootjaOneodio
mudelPro10
Värv Punane
Draiverid50 mm
Impedants32Ω
Tundlikkus110 dB ± 3 dB
Frekventspekter20Hz-20000Hz
Maksimaalne sisendvõimsus1600 mW
Ühendus 3.5 mm / 6.35 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusRoheline
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
159 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.