Headphones OneOdio Pro50 (grey)

OneOdio
Tootekood: PRO50GREY
  • Värvus: Hall
Hind
42.75 €

Oneodio Pro 50 kõrvaklapid (hall)

Pro 50 on kõrvaklapid, mis vastavad isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Need on varustatud 50-millimeetriste kahekordsete membraanide draiveritega, tänu millele pakuvad nad kvaliteetset heli. Need eristuvad kahekordse pistikuga ja kokkuklapitava disainiga. Komplektis on kaablid, mis võimaldavad samaaegset muusika esitust 2 paari kõrvaklappe ja seadmete ühendamist paljude populaarsete seadmetega. Seade on loodud tõeliste audiotehnika armastajate, nagu DJ-d, vajadusi silmas pidades.

Heli, mis rõõmustab

Olgu te kasutate kõrvaklappe kaugtööl, DJ-na või muusikastuudios, otsides seadmeid, mis aitavad teie tööd lihtsustada, Pro 50 on suurepärane valik. Kõrvaklapid on varustatud 50-millimeetriste kahekordsete membraanide draiveritega, nii et saate nautida kõrgekvaliteedilist heli laia sagedusvahemikuga, selgelt määratletud toone ja võimsat bassi.

Kahekordne pistik

Oneodio kõrvaklappidel on 2 ühendust (6.35mm ja 3.5mm). Komplektis on 2 ühilduvat kaablit, mis võimaldavad Pro 50 ühendada nutitelefoni, tahvelarvuti, sülearvuti, PS4/PS5, klaviatuuri ja kitarriga. Ühel neist on ka mikrofon. Ja see pole veel kõik! Saate ühendada ka 2 paari kõrvaklappe valitud seadmega ja jagada oma muusikaarmastust lähedastega.

Ergonoomiline disain

Pro 50 disaini loomisel keskenduti mitte ainult funktsionaalsusele, vaid ka mugavusele. Kõrvaklappide kõrvapadjad on valmistatud pehmetest ja nahasõbralikest materjalidest, nii et saavutate unistuste mugavuse. Lisaks muudab kokkuklapitav disain toote ladustamise ja transportimise lihtsaks.

Komplektis:

Kõrvaklapid x1Kaabel 3.5mm audio pistikuga x1Kaabel 6.35mm kuni 3.5mm audio pistikuga x1Karp x1Kasutusjuhend x1
TootjaOneodio
mudelPro 50
Muundurid50 mm
Ühendused3.5 mm, 6.35 mm
VärvHall

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.