Headphones Wireless TWS 1MORE Pistonbuds Pro SE (white)

1more
Tootekood: EC305-WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
43.70 €

1MORE Pistonbuds Pro SE juhtmevabad kõrvaklapid (Valge)

Armasta laitmatut helikvaliteeti 1MORE Pistonbuds Pro SE juhtmevabade kõrvaklappidega, mis ühendavad uuenduslikku QuietMaxTM mürasummutustehnoloogiat, edasijõudnud DLC draiverit ja uusimat Bluetooth versiooni 5.3. Need kõrvaklapid pakuvad selgust ja sügavust igas keskkonnas. Ergonomilise disaini, pika mänguaega (kuni 30 tundi) ja veekindla konstruktsiooniga on need kõrvaklapid ideaalsed igapäevasteks tegevusteks ja intensiivseteks treeninguteks.

1MORE/EC305-White/13

Kristallselge heli

DLC draiver tagab üllatavalt tasakaalustatud heli ja võimaldab mängida iga detaili erakordse täpsusega. 1MORE Pistonbuds Pro SE-ga avastad taas trummide, akordide ja artistide häälte heli – kõik selleks, et pakkuda sulle unustamatuid kuulamiskogemusi. Lisaks loob ruumiline heli sügavuse ja realismi tunde, just nagu kinos.

1MORE/EC305-White/3

Heli sinu tingimustel

1MORE Pistonbuds Pro SE-ga võib iga laul kõlada veelgi paremini. Pühendatud rakenduse kaudu saad valida 12 professionaalset EQ seadet, et kohandada heli vastavalt oma maitsele. Bass Booster? Rock? Klassika? Ainult mõned klõpsud ja muusika kõlab just nii, nagu soovid!

1MORE/EC305-White/10

Rahulolu linnakärast

Kuula muusikat ja podcaste katkestusteta isegi kõige rahvarohkemates kohtades, tänu edasijõudnud QuietMaxTM mürasummutustehnoloogiale. 1MORE PistonBuds Pro SE summutab tõhusalt soovimatuid helisid kuni 42 dB, võimaldades sul keskenduda valitud helile igas asukohas – olgu see bussis, kohvikus või hõivatud tänaval. Eelistad olla ühenduses ümbritsevaga? Lülitu läbipaistvuse režiimi, et vestelda ümbritsevate inimestega, samal ajal nautides katkestusteta muusika esitust.

1MORE/EC305-White/7

Bluetooth 5.3 tehnoloogia ja madal latentsus

Bluetooth 5.3 minimeerib edastuse viivitusi ja tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Seega saad nautida liikumisvabadust, muretsemata ühenduse katkestamise pärast kõnedes, muusika esituses või mängimisel. Lisaks pakub 1MORE Pistonbuds Pro SE mängurežiimi, mille latentsus on vaid 0,08 sekundit, tagades täiusliku audiovisuaalse sünkroonimise veelgi kaasahaaravama kogemuse jaoks!

1MORE/EC305-White/9

Ükski kõne kvaliteet ei jää alla

6 mikrofoni ja AI algoritmiga tagavad 1MORE Pistonbuds Pro SE kõrvaklapid kristallselge heli kõnedes, isegi mürarikkas keskkonnas. Lisaks minimeerib aerodünaamiline disain tuule segamist, võimaldades sujuvat suhtlemist igas kohas.

1MORE/EC305-White/2

Kestvus ja usaldusväärsus

1MORE Pistonbuds Pro SE kõrvaklapid pakuvad kuni 7,5 tundi esitusaega ühe laadimisega (kui ANC režiim on välja lülitatud) või kuni 5 tundi (kui ANC režiim on sisse lülitatud). Laadimiskarp pikendab seda aega kuni 30 tunnini ja vaid 10 minutit kiiret laadimist annab lisaks 2 tundi esitusaega.

1MORE/EC305-White/11

Intuitiivne juhtimine

Mugavad puutetundlikud paneelid võimaldavad sul hõlpsasti muusikat peatada, kõnesid vastu võtta ja lõpetada ning häälassistente aktiveerida. Unusta telefoni järele ulatamine!

1MORE/EC305-White/4

Ergonoomika ja mugavus

Ergonomiline, kaldus disain koos pehmete silikoonist kõrvaklappidega tagab, et 1MORE PistonBuds Pro SE kõrvaklapid püsivad kindlalt sinu kõrvades, isegi liikumise ajal. Sa saad neid mugavalt kasutada treeningute ajal. Muretsed, et higistamine kahjustab sinu seadmeid? Pole vaja – IPX5 veekindluse reitinguga saad treenida oma muusika rütmis muretult! Lisaks peatavad sisseehitatud sensorid esituse automaatselt, kui eemaldad ühe kõrvaklapi – nii ei jää sa ilma oma lemmiklaulu osast!

1MORE/EC305-White/5

Pakendis on:

1MORE Pistonbuds Pro SE juhtmevabad kõrvaklapidLaadimiskarpLaadimiskaabelKolm paari vahetatavaid kõrvaklappe (S, M, L)
Tootja1MORE
mudelEC305
Impedants16Ω
Frekvenstõmme2.400 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth versioon5.3
Bluetoothi vahemik10 m
Bluetoothi protokollHFP / A2DP / AVRCP
Kõrvaklapi aku maht43 mAh
Laadimiskarbi aku maht410 mAh
Kõrvaklapi laadimisaeg1 tund
Laadimiskarbi laadimisaeg2 tundi
Esitusaeg7.5 tundi (ANC režiim välja); 5 tundi (ANC režiim sisse)
Kokku esitusaeg30 tundi
Sisend5 V 0.5 A
Maksimaalne väljundvõimsus2400-2483.5 MHz, Max. EIRP 6.93 dBm
Töötlemistemperatuur0°C kuni 45°C
Kõrvaklapi kaal4.6 g
Laadimiskarbi kaal34.8 g
Kokku kaal44 g
Kõrvaklapi mõõtmed21 x 26 x 29 mm
Laadimiskarbi mõõtmed24 x 43 x 62 mm
VärvValge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
66 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.