HP

HP HyperX Cloud III Mängurikõrvaklapid - Must/Punane, Mugav 727A9AA

Tootekood:
727A9AA
  • Ühendused: USB C ; USB A ; 3.5 mm
  • Stiil: Overear
  • Värvus: Must;Punane
Hind
109.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

HyperX Cloud III on edasiarendus legendaarsest Cloud II mudelist, mis on tuntud oma mugavuse, helikvaliteedi ja vastupidavuse poolest. Need kõrvaklapid sobib suurepäraselt neile mänguritele, kes otsivad ülimat mugavust ja usaldusväärset kvaliteeti.

Cloud III-l on tunnustatud HyperX mälumaterjaliga peapael ja kõrvapadjad, mis tagavad erakordse mugavuse isegi pikemate mängusessioonide ajal. Iga detail on hoolikalt kujundatud, et pakkuda parimat võimalikku sobivust.

Uuenduslikud 53 mm kaldus draiverid, mis on spetsiaalselt häälestatud, et saavutada täiuslik helikvaliteet. Olgu selleks mängumuusika või mängus toimuvate helide detailne esitamine.

Lisaks sellele on sellel varustatud täiustatud 10 mm mikrofon, mis tagab kristallselged mänguhäälevestlused ja kõned. Tänu müra summutavale tehnoloogiale jääb su hääl selgeks ja arusaadavaks, ilma soovimatute taustahelideta. LED-mikrofoni vaigistuse indikaator annab sulle selge märku, millal oled vaigistatud või kuuldaval.

Cloud III on mitmeplatvormiline ning ühildub PC, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Maci ja mobiilseadmetega. See tähendab, et saad seda kasutada kõikjal, kus soovid oma lemmikplatvormidel mängida või suhelda.

Vii oma mäng järgmisele tasemele Hyper Cloud III kõrvaklappidega, olenemata kas oled professionaal või hobiharrastaja.

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB C ; USB A ; 3.5 mm
Juhtme pikkus1.29m helikaart; kõrvaklappidel 1.19 m
Vahedussagedus10Hz–21kHz
MudelHyperX Cloud III
VärvusMust;Punane
StiilOverear
Tootjagarantii2 aastat

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
NB! Tooteid on poodides vähem kui 5 tk, palume kohale tulles vajadusel eelnevalt kinnitada toote saadavust soovitud esinduses.
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
200 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.