Logitech

LOGITECH H540 USB Headset black

Tootekood:
981-000480
  • Ühendused: USB
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
43.95 €

PREMIUM AUDIO HELISTAMISEKS JA MUUSIKAKS

Laserhäälestusega kõlarid ja sisseehitatud ekvalaiser täpseks heliks. Plug-and-play USB-A ühenduvus võimaldab koheselt nautida muusikat, filme ja kõnesid rikkaliku digitaalse stereoheliga. Kõrvapealsed juhtnupud ja vaigistuse indikaator muudavad mikrofoni vaigistamise hetke nägemise lihtsaks.

KÕRGE eraldusvõimega HELIKVALITEET

Laserhäälestusega kõlarid ja sisseehitatud ekvalaiser pakuvad rikkalikku digitaalset heli, mis võimaldab täielikult muusikasse, mängudesse ja vestlustesse sukelduda. Seda Plug-and-Play-peakomplekti saab kasutada mis tahes PC- või Mac-arvutiga, millel on USB-A-port või adapter, ilma et oleks vaja tarkvara installida.

MÜRASUMMUTAV MIKROFON

Minimeerib soovimatu taustamüra selge vestluse jaoks. Õige mikrofoni saab hääle paremaks jäädvustamiseks mugavalt paigutada. Silmapaistmatu peapaela saab peita peapaela sisse ja eemale, kui seda ei kasutata.

PEA JUHTSEADMED

Reguleerige helitugevust või vaigistage kõne ajal lihtsate juhtnuppudega, mis asuvad paremal kõrvaklapil. Kinnitage vaigistuse olekut peakomplekti juhtmel oleva hõlpsasti loetava märgutulega.

PEHME MUGAVUS

Ülimugav reguleeritav disain. Polsterdatud peavõru ja polsterdatud kunstnahast tassid hoiavad teid mugavalt isegi pärast tundidepikkust kuulamist.

USB-A ÜHEND

USB võimaldab hõlpsat ühendada ja mängida. Ühendage lihtsalt USB-A-pistik arvutiga ja nautige kohe oma vestlusi, filme või muusikat rikkaliku stereoheliga.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.8 m
MudelH540
VärvusMust
StiilKõrvapealne
Tootjagarantii2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.