HiFuture FUSION Earbuds Black

HiFuture
Tootekood: FUSIONBLACK
  • Värvus: Must
Hind
52.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

HiFuture FUSION kõrvaklapid (must)

Viibige virtuaalses maailmas mängides ja tunnete end nagu muusikastaar, kui kuulate oma lemmiklaule. HiFuture FUSION kõrvaklapid toetavad hübriidset ANC-tehnoloogiat, LDAC helidekoodimist ja on varustatud intelligentsete mikrofonidega, et saavutada kõrgeim tasemel immersioon meelelahutuses. Nende aku kestvus ulatub kuni 40 tunnini ühe laadimisega, Bluetooth 5.3 tagab ühenduse stabiilsuse ja IPX5 veekindlus kõrvaldab kasutuspiirangud.

HiFuture/FUSION-Black/3

Ükskõikne helikvaliteet LDAC-iga

HiFuture FUSION kõrvaklapid võimaldavad teil avastada iga muusikapala uuesti. Täiustatud LDAC koodeki tugi võimaldab voogedastada muusikat erakordse kvaliteediga – valmistuge detailide rohkusest ja laitmatust helipuhasusest!

HiFuture/FUSION-Black/10

ANC ja ENC tehnoloogiad

Mitte miski ei katkesta teie valitud heli kuulamist või telefonikõnede tegemist lähedastega. HiFuture FUSION kõrvaklapid kasutavad hübriidset müra vähendamist (ANC) ja 6 mikrofoniga – sealhulgas 4 AI täiustatud ENC funktsiooniga, töötades koos, et kõrvaldada keskkonnamüra. Nautige mugavaid vestlusi ja muusikat isegi kõige mürarikkamas keskkonnas.

HiFuture/FUSION-Black/11

Raputage virtuaalset areeni

Mänguhuvilistele pakub HiFuture erilist mängurežiimi, mis vähendab helide viivitust absoluutse miinimumini. See lahendus võimaldab täiuslikku reaalajas sünkroniseerimist mängus toimuvate tegevuste ja heli vahel, võimaldades teil kiiresti reageerida iga vastase liikumisele. Mängige nagu professionaal FUSION kõrvaklappidega!

HiFuture/FUSION-Black/2

Usaldusväärne Bluetooth 5.3 ühendus

Unustage viivitused. HiFuture FUSION kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, tagades, et ühendus on alati kiire ja stabiilne. Miski ei takista teie meelelahutust!

HiFuture/FUSION-Black/1

Kestvus, mis muudab mängu

HiFuture FUSION kõrvaklappidega ei pea te muretsema sagedase laadimise pärast. Kõrvaklapid pakuvad kuni 40 tunni pikkust mänguaega, võimaldades teil nautida muusikat kogu nädalavahetuse – edaspidi on teie lemmikloend alati teie kõrval!

HiFuture/FUSION-Black/5

Praktiline disain, mis üllatab

FUSION mudel paistab silma oma modernse disaini ja elegantse, minimalistliku profiiliga, mis mitte ainult ei järgi viimaseid trende, vaid pakub ka ergonoomilist mugavust kogu päeva kandmiseks. Lisaks võimaldab IPX5 veekindluse tase muretu kõrvaklappide kasutamise vihmaste päevade ja intensiivsete treeningute ajal.

HiFuture/FUSION-Black/4
TootjaHiFuture
MudelFUSION
Bluetoothi versioon5.3
Aku kestvusUmbes 40 tundi
LaadimisportUSB-C
VeekindelIPX5
VärvMust

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
14 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.