HiFuture FutureMate 2 Pro Wireless Earphones (black)

HiFuture
Tootekood: FUTUREMATE2PRO-BL
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
54.35 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

HiFuture FutureMate 2 Pro juhtmevabad kõrvaklapid (must)

HiFuture FutureMate 2 Pro juhtmevabad kõrvaklapid ühendavad fantastilise helikvaliteedi, mugavuse ja stiilse, voolujoonelise disaini. 15,4-millimeetrised draiverid pakuvad hämmastavat heli ning nende ergonoomiline avatud disain tagab ületamatu mugavuse. Kuni 4 mikrofoni võimaldavad sul vabalt telefoniga rääkida, ja Bluetooth 5.4 pakub usaldusväärset edastust. Kõrvaklappide täiendavad eelised hõlmavad kuni 20 tunni tööaega ja IPX5 veekindlust.

Bluetooth 5.4

Edasi on edastusprobleemid vaid ebameeldiv mälestus. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.4, mis tagab mitte ainult stabiilse ühenduse, vaid ka parema helikvaliteedi. Lisaks tagab kuni 10 meetri ulatus suurema liikumisvabaduse. Vabane kaablitest ja naudi mugavust!

Sinu mugavuse nimel

Kuula muusikat isegi terve päeva ilma ebamugavustundeta. Kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disainiga, mistõttu need sobivad ideaalselt kõrva, samas mitte avaldades ebameeldivat survet. Need on ka väga kerged - igaühe kaal on vaid 7 grammi. Avatud disain võimaldab sul nautida oma lemmiklaulusid, kaotamata kontakti ümbritseva maailmaga, ja IPX5 veekindel hinnang tähendab, et FutureMate 2 Pro töötab hästi isegi vihmas või treeningu ajal.

Perfektsed kõnede jaoks

Kas pead helistama lärmakas kohas nagu kaubanduskeskus või buss? Pole probleemi - kõrvaklapid pakuvad 4 mikrofoni (2 igas) ja toetavad täiustatud ENC-tehnoloogiat, nii et need mitte ainult ei salvesta sinu häält ideaalselt, vaid ka elimineerivad liigse taustamüra. Kõik see annab sulle kindluse, et sinu vestluskaaslased kuulevad sinu iga sõna kergesti!

Premium heli

Sinu lemmiklaulud pole kunagi kõlanud paremini. Kõrvaklapid on varustatud 15,4-millimeetriste draiveritega, seega pakuvad nad kõrgeima kvaliteediga heli. Luba end üllatada täiuslikust harmooniast ja uskumatust detailide rikkusest - FutureMate 2 Pro on ideaalne valik igale muusikasõbrale.

Kuni 20 tunni tööaeg

Nüüd saad muusikat kuulata isegi terve päeva ilma muretsemata - kõrvaklapid ei tühjene liiga kiiresti. FutureMate 2 Pro mudel pakub pika tööaja kuni 20 tundi - see rahuldab kindlasti sinu vajadusi. See töötab suurepäraselt kodus, tööl, reisil, treeningul ja mujal!

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaHiFuture
mudelFutureMate 2 Pro
VärvMust
Draiver15.4 mm
Bluetoothi versioon5.4
UlatusKuni 10 m
Mikrofonide arv4
TööaegKuni 20 h
LaadimisportUSB-C
VeekindelIPX5
Ühe kõrvaklapi kaal7 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
54 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.