HiFuture FutureMate 2 Pro Wireless Earphones (white)

HiFuture
Tootekood: FUTUREMATE2PRO-WH
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Valge
Hind
54.35 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

HiFuture FutureMate 2 Pro juhtmevabad kõrvaklapid (valge)

HiFuture FutureMate 2 Pro juhtmevabad kõrvaklapid ühendavad fantastilise helikvaliteedi, mugavuse ja stiilse, voolujoonelise disaini. 15,4-millimeetrised draiverid tagavad hämmastava heli ning nende ergonoomiline avatud disain garanteerib võrreldamatu mugavuse. Kuni 4 mikrofoni võimaldavad sul vabalt telefoniga rääkida ning Bluetooth 5.4 pakub usaldusväärset edastust. Kõrvaklappide täiendavad eelised hõlmavad kuni 20 tunni tööaega ja IPX5 veekindlust.

Bluetooth 5.4

Edasi on edastusprobleemid vaid ebameeldiv mälestus. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.4, mis tagab mitte ainult stabiilse ühenduse, vaid ka parema helikvaliteedi. Lisaks garanteerib kuni 10 meetri ulatus suurema liikumisvabaduse. Vabane kaablitest ja naudi mugavust!

Teie mugavuse nimel

Kuulake muusikat isegi terve päeva ilma ebamugavustundeta. Kõrvaklapid eristuvad oma ergonoomilise disainiga, mistõttu sobivad need ideaalselt kõrva, samas mitte avaldades ebameeldivat survet. Need on ka väga kerged - igaühe kaal on vaid 7 grammi. Avatud disain võimaldab nautida oma lemmiklaule, kaotamata kontakti ümbritseva maailmaga, ning IPX5 veekindel hinnang tähendab, et FutureMate 2 Pro töötab hästi isegi vihmaga või treeningu ajal.

Täiuslik kõnede jaoks

Kas pead helistama mürarikkas kohas, nagu kaubanduskeskus või buss? Pole probleemi - kõrvaklapid pakuvad 4 mikrofoni (2 igaühe jaoks) ja toetavad täiustatud ENC tehnoloogiat, nii et need mitte ainult ei salvesta sinu häält täiuslikult, vaid ka elimineerivad liigse taustamüra. Kõik see annab sulle kindluse, et su vestluskaaslased kuulevad iga su sõna kergelt!

Paremat helikvaliteeti ei ole olnud

Teie lemmiklaulud pole kunagi kõlanud paremini. Kõrvaklapid on varustatud 15,4-millimeetriste draiveritega, seega pakuvad nad kõrgeimat helikvaliteeti. Lase end üllatada täiuslikust harmooniast ja uskumatust detailide rikkusest - FutureMate 2 Pro on iga muusikaarmastaja ideaalne valik.

Kuni 20 tunni tööaeg

Nüüd saad muusikat kuulata isegi terve päeva ilma muretsemata - kõrvaklapid ei tühjene liiga kiiresti. FutureMate 2 Pro mudel pakub pikka tööaega kuni 20 tundi - see rahuldab kindlasti sinu vajadusi. See töötab ideaalselt kodus, tööl, reisil, treeningul ja mujal!

Kohandatud

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

TootjaHiFuture
mudelFutureMate 2 Pro
VärvValge
Muundur15,4 mm
Bluetoothi versioon5.4
UlatusKuni 10 m
Mikrofonide arv4
TööaegKuni 20 h
LaadimisportUSB-C
VeekindelIPX5
Ühe kõrvaklapi kaal7 g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
58 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.