HiFuture Hi5 Wired Earphones (black)

HiFuture
Tootekood: HI5BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Must
Hind
14.35 €

HiFuture Hi5 Juhtmega Kõrvaklapid (must)

Naudi kvaliteetset heli muusika kuulamisel või telefoniga rääkimisel. HiFuture Hi5 kõrvaklapid on varustatud 10-millimeetriste draiveritega ja neil on sagedusala 10 Hz - 40 kHz. Need on ka väga mugavad ja kerged - kaaluvad vaid 18,4 grammi. USB-C ühendus tagab ühilduvuse laia valiku seadmetega ning sisseehitatud ümbersuunav mikrofon võimaldab sul telefonikõnesid hõlpsasti teha.

Heli kõrgeimal tasemel

Avasta oma lemmiklaule uues ja paremas kvaliteedis. 10-millimeetriste titaanidraiveritega pakuvad kõrvaklapid erakordset detailirikkust, sügavat bassi ja teravat kõrgeid helisid. Neil on lisaks sagedusala 10 Hz kuni 40 kHz, mis võimaldab sul veelgi enam nautida erakordset heli. Hi5 mudeli suurepärase helikvaliteedi kinnituseks on Hi-Res Audio sertifikaat.

Kasutusmugavus

Kõrvaklapid kaaluvad vaid 18,4 g ja on äärmiselt mugavad - sa ei tunne isegi, et sul on need kõrvades. Erakordne on ka alumiiniumkorpus, mis annab neile elegantse ja stiilse iseloomu. Kaablisse integreeritud puldiga saad hõlpsasti hallata muusikat ja kõnesid ning USB-C ühendus võimaldab sul kiiresti ja mugavalt ühendada Hi5 erinevate seadmetega. Mis veelgi parem, kõrvaklappide kaabel on takerdumiskindel - unusta mahukad ja aeganõudvad lahtisidumise probleemid!

Sisseehitatud mikrofon

Hoolitse kvaliteetse heli eest mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka telefonikõnede ajal. Kõrvaklapid on varustatud ümbersuunava mikrofoniga, mis registreerib sinu häält usaldusväärselt peaaegu igas keskkonnas - isegi rahvarohkes bussis või supermarketis. Sa ei pea enam muretsema, et su vestluskaaslane ei kuule, mida sul öelda on!

Lai ühilduvus

Olgu sul millised seadmed igapäevaselt kasutuses - HiFuture kõrvaklapid pakuvad sulle suurepärast helikvaliteeti peaaegu igas olukorras. Hi5 mudel on ühilduv enamikku populaarsete seadmetega, nagu tahvelarvutid, nutitelefonid ja sülearvutid - unusta ühendusprobleemid.

 

TootjaHiFuture
mudelHi5
VärvMust
ÜhendusUSB-C
Impedants16Ω / 1 kHz
Kanali tasakaal≤ 3 dB (1 kHz juures)
Muundur10 mm
Tundlikkus112.5 ± 3 dB / 1 kHz
Sagedusala10 Hz - 40 kHz
Nominaalne sisendvõimsus3 mW
Max. väljundvõimsus5 mW
Kaabli pikkusUmbes 122 cm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
99 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.