HiFuture Mi5 Wired Earphones (black)

HiFuture
Tootekood: MI5BLACK
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Must
Hind
13.70 €

HiFuture Mi5 Juhtmega Kõrvaklapid (must)

Nautige kvaliteetset heli muusika kuulamisel või telefonikõnede tegemisel. HiFuture Mi5 kõrvaklapid on varustatud 14-millimeetriste draiveritega ja nende sagedusala on 10 Hz - 40 kHz. Need on ka väga mugavad ja kerged - kaaludes vaid 18,4 grammi. USB-C pistik tagab ühilduvuse laia valiku seadmetega ning sisseehitatud kõiksuunaline mikrofon võimaldab teil telefonikõnesid mugavalt teha.

Heli kõrgeimal tasemel

Avastage oma lemmiklaulud uues ja paremas kvaliteedis. 14-millimeetriste titaanidraiveritega pakuvad kõrvaklapid erakordset detailide rikkust, sügavat bassi ja selget kõrgeid helisid. Neil on lisaks sagedusala 10 Hz kuni 40 kHz, mis võimaldab teil veelgi enam nautida erakordset heli. Mi5 suurepärast helikvaliteeti kinnitab Hi-Res Audio sertifikaat.

Kasutusmugavus

Kõrvaklapid kaaluvad vaid 18,4 g ja on äärmiselt mugavad - te ei tunne isegi, et need on teie kõrvades. Samuti on tähelepanuväärne alumiiniumkorpus, mis annab neile elegantse ja stiilse iseloomu. Kaablisse integreeritud juhtpaneel võimaldab teil hõlpsasti hallata muusikat ja kõnesid ning USB-C pistik võimaldab teil kiiresti ja mugavalt ühendada Mi5 erinevate seadmetega. Veelgi enam, kõrvaklapi kaabel on takistusvaba - unustage tüütud ja aeganõudvad lahtisidumised!

Sisseehitatud mikrofon

Hoolitsege kvaliteetse heli eest mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka telefonikõnede ajal. Kõrvaklapid on varustatud kõiksuunalise mikrofoniga, mis registreerib teie häält usaldusväärselt peaaegu igas keskkonnas - isegi rahvarohkes bussis või supermarketis. Te ei pea enam muretsema, et teie vestluspartner ei kuule, mida teil öelda on!

Lai ühilduvus

Ei ole tähtis, milliseid seadmeid te iga päev kasutate - HiFuture kõrvaklapid pakuvad teile suurepärast helikvaliteeti peaaegu igas olukorras. Mi5 on ühilduv enamikku populaarsete seadmetega, nagu tahvelarvutid, nutitelefonid ja sülearvutid - unustage ühendusprobleemid.

TootjaHiFuture
mudelMi5
VärvMust
PistikUSB-C
Impedants32Ω / 1 kHz
Kanali tasakaal≤ 3 dB (1 kHz juures)
Muundur14 mm
Tundlikkus110 ± 3 dB / 1 kHz
Sagedusala10 Hz - 40 kHz
Nominaalne sisendvõimsus3 mW
Max. väljundvõimsus5 mW
THD2%
Kaabli pikkusUmbes 122 cm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
100 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.