HiFuture YACHT Earbuds Black

HiFuture
Tootekood: YACHTBLACK
  • Värvus: Must
Hind
45.20 €

HiFuture YACHT juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Viige oma muusikaelamus uuele tasemele! HiFuture YACHT kõrvaklapid toetavad aptX tehnoloogiat, et tagada veelgi parem helikvaliteet. Need võimaldavad teil teha telefonikõnesid, elimineerides tüütud taustatuule müra CVC8.0 tehnoloogia abil. Nende tööaeg on kuni 20 tundi ja nende veekindel disain (IPX5) teeb nad valmis igaks väljakutseks.

HiFuture/YACHT-Black/11

Muusika täiesti uuel tasemel

Valmistuge hämmastavaks helikogemuseks, mis viib teid teise maailma. HiFuture Yacht kõrvaklapid garanteerivad sügava bassi ja suurepärase helikvaliteedi, mis võimaldab teil kuulda iga nooti oma täies hiilguses. Need toetavad aptX tehnoloogiat, mis tagab peaaegu stuudiokvaliteediga helikvaliteedi. Iga heli on kristallselge ja iga helidetail on ideaalselt tasakaalus - kõik see paneb teid tundma, nagu oleksite oma lemmikartisti kontserdil.

HiFuture/YACHT-Black/2

Selged telefonikõned

Unustage tüütud taustamüra ja keskenduge vestlusele! Kõrvaklapid kasutavad edasijõudnud CVC8.0 tuule müra summutamise tehnoloogiat, mis tähendab, et saate nautida erakordset selgust telefonikõnede tegemisel isegi tuulistel päevadel. Nii et võite olla kindel, et teie kõnelejad kuulevad selgelt, mida teil neile öelda on.

HiFuture/YACHT-Black/9

Stabiilne juhtmevaba ühendus

Unustage ühendusprobleemid! Bluetooth 5.2 ja Qualcommi kiibi kasutamine tagab stabiilse ja kiire ühenduse teie seadmega, ilma helikvaliteedi kadumiseta. Te ei pea enam muretsema tüütute katkestuste või helide viivituste pärast.

HiFuture/YACHT-Black/5

Kuulake muusikat terve päeva

HiFuture YACHT kõrvaklapid võimaldavad teil nautida muusikat pikka aega. Ühe laadimisega muljetavaldava 20 tunni tööajaga saate nautida oma lemmiklaulude helisid terve päeva ilma pideva laadimise pärast muretsemata. Kui teil äkki akku tühjeneb, siis kiire laadimine USB-C kaudu 10 vatti võimsusega toob teid tagasi kuulamise juurde veelgi kiiremini. Veelgi enam, 4-tasandiline valgusindikaator annab teile teada aku laadimise tasemest.

HiFuture/YACHT-Black/4

Mugav kasutamine

Kõrvaklappide kasutamine ei ole teile probleem. Tänu sisseehitatud puutetundlikele paneelidele on teil täielik kontroll oma muusika ja kõnede üle. Õrnad puudutused võimaldavad teil lugusid vahetada, helitugevust reguleerida, hääleassistent käivitada ja sissetulevaid kõnesid hallata. Nüüd on kõik, mida vajate, teie sõrmeotstes!

HiFuture/YACHT-Black/10

Teie igasuguste ilmastikutingimuste kaaslane

HiFuture Yacht on kõrvaklapid, mis on valmis igaks seikluseks. IPX5 veekindluse reitinguga ei karda nad higi ega vihmapiisku. Olgu see siis koera jalutamine pargis vihmasel päeval või intensiivne treening jõusaalis, kõrvaklapid jäävad ideaalsesse seisundisse.

HiFuture/YACHT-Black/7

Komplektis

kõrvaklapidlaadimiskarpvahetatavad kummirihmad x3USB-C kuni USB-A kaabelkasutusjuhend
TootjaHiFuture
mudelYACHT
VärvMust
Bluetoothi versioon5.2
TööaegKuni 20 tundi
VeekindelIPX5

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
51 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.