HP DHE-7000 Wired earphones (white)

HP
Tootekood: DHE-7000WHITE
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Punane
Hind
5.65 €

HP DHE-7000 Juhtmega kõrvaklapid (valge)

HP DHE-7000 kõrvaklapid on loodud pakkuma kõrgeimat helikvaliteeti ja mugavust. Need pakuvad fantastilist helikvaliteeti ning tänu sisseehitatud mikrofonile sobivad need ka telefonikõnede jaoks. Lisaks on 3,5 mm pistikühendus ühilduv paljude turul olevate populaarsete seadmetega.

Suurepärane helikvaliteet:

Avasta oma lemmiklaulude uus helimaailm. HP DHE-7000 kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti laia sagedusvahemikuga 20 Hz kuni 20 kHz. Lisaks, tundlikkusega umbes 90 dB ja madala moonutusega on iga heli selge ja terav, olenemata helitugevusest.

Mugavus ja sobivus

Nauti pikki muusika kuulamise, filmide vaatamise või telefonikõnede tegemise tunde ilma ebamugavust tundmata. Kõrvaklapid paistavad silma hoolikalt kavandatud konstruktsiooniga, mis teeb need väga mugavaks ja sobivad hästi kõrva. Pole vaja muretseda, et need kukuvad välja või põhjustavad ebamugavat survet!

Sisseehitatud mikrofon

Kõrvaklapid on varustatud ka mikrofoniga, mis võimaldab mugavaid telefonikõnesid. Olgu see siis tööl, kodus, kaubanduskeskuses või poes - HP-ga võid olla kindel, et olenemata sellest, kus sa oled, kuuleb teine inimene sind probleemideta!

Lai ühilduvus

3,5 mm pistikühenduse kasutamine tagab, et kõrvaklapid on ühilduvad enamikku tuntud kaubamärkide populaarsete seadmetega. Sa saad neid hõlpsasti ühendada oma nutitelefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga - pole vaja end piirata!

TootjaHP
mudel DHE-7000
VärvValge
Impedants32Ω ±15%
Tundlikkus90 ±3 dB & 1 kHz; 1 mW
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
MoonutusMax. 3% & 1 kHz
Nominaalne sisendvõimsus3 mW
Max. sisendvõimsus5 mW
Pistik3.5 mm pistik
MikrofonJah

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.