HP DHE 8001U Wired headphones (black)

HP
Tootekood: DHE8001U
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Punane
Hind
16.95 €

HP DHE 8001U juhtmega kõrvaklapid (must)

Viibige mängu sügavuses HP DHE 8001U-ga. Kõrvaklapid pakuvad stereoheli suurema immersiooni jaoks ja on äärmiselt mugavad. Lisaks on need varustatud reguleeritava mikrofoniga ja sinise taustvalgustusega. Saate need edukalt ühendada seadmetega, millel on USB-port, näiteks arvuti või sülearvuti.

mustad kõrvaklapid mikrofoniga HP

Omnidirektsionaalne mikrofon

Planeerige oma järgmine strateegia teiste mängijatega. HP DHE 8001U juhtmega kõrvaklapid on varustatud omnidirektsionaalse mikrofoniga, mis salvestab teie häält täpselt kõikidest suundadest. Seetõttu võite olla kindel, et teie vestluspartner kuuleb iga teie öeldud sõna. Lisaks saate selle asendit mugavuse huvides reguleerida.

lähedalt reguleeritav mikrofon kõrvaklappide

Stereoheli

Tunne end nagu oma lemmikmängu kangelane. Kõrvaklapid kasutavad 50mm draivereid ja edastavad detailirohket stereoheli. Nii saate kuulda lähenevaid sõidukeid või sissetuleva vaenlase samme ning kiiresti rünnakutele vastata. Lisaks võimaldab kõrvaklappide sisseehitatud nupp kiiresti ja mugavalt helitaset reguleerida.

HP kõrvaklapid sinise taustvalgustusega

Pikaajaline mugavus

Mängige pikki tunde ilma väsimuse või ebamugavustundeta. HP DHE 8001U juhtmega kõrvaklapid pakuvad suuri, pehmeid kõrvaklappe, mis on valmistatud nahasõbralikust materjalist. Need kohanduvad teie pea kujuga ja nagu ka peapael, ei põhjusta nad ebamugavat survet. Lisaks saab sinise taustvalgustuse igal ajal välja lülitada, kui te seda ei vaja.

mees HP kõrvaklappidega

TootjaHP
mudel DHE 8001U
Värvmust
Impedants20Ω
Tundlikkus110dB ± 5dB
Maks. sisendvõimsus50 mV
Frekventsi vastus20HZ - 20kHz
Muunduri läbimõõt50 mm
MikrofonJah
Heli reguleerimineJah
Kaabli pikkus2 m
ÜhendustüüpUSB+3.5 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.