HP DHE-8005U Wired headphones (black)

HP
Tootekood: DHE-8005U
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Punane
Hind
31.70 €

HP DHE-8005U Juhtmega kõrvaklapid (must)

HP DHE-8005U kõrvaklapid on suurepärane lahendus neile, kes ootavad mitte ainult suurepärast heli, vaid ka mugavust ja stiilset välimust. 40 mm draiveritega varustatud klapid pakuvad rikkalikku ja selget heli, mis viib teid teie lemmikmuusika või mängu maailma. Nende täiendav eelis on värviline RGB valgustus, mis annab neile modernse iseloomu.

Tipptasemel heli

40 mm draiverid ja lai sagedusvahemik 20 Hz kuni 20 kHz tagavad suurepärase ruumilise helikvaliteedi, mis vastab isegi kõige nõudlikumate kasutajate ootustele. Valmistuge sügavate basside, meeldivate keskmiste toonide ja kristallselgete kõrgete toonide jaoks - HP-ga ei jää ükski detail märkamata. Nüüd on muusika kuulamine, filmide vaatamine või mängimine veelgi nauditavam!

Praktiline mikrofon

Kas mängite sageli veebimänge? Kas soovite mugavalt suhelda sõpradega mängimise ajal? Või osalete võib-olla videokonverentsidel või veebikoolitustel? HP DHE-8005U kõrvaklapid on nendes ja paljudes teistes rakendustes suurepärased! Need on varustatud ümbersuunava mikrofoniga, millel on suurepärane tundlikkus, mis registreerib teie häält peaaegu igas olukorras. Samuti eristub see pöörleva, reguleeritava disainiga, mis võimaldab teil seda oma vajadustele kohandada.

Värviline RGB valgustus

HP DHE-8005U kõrvaklapid paistavad silma muljetavaldava RGB valgustusega, mis annab neile ainulaadse iseloomu. Tänu sellele tõmbavad nad kohe tähelepanu ja näevad uskumatult stiilsed välja. Need meeldivad kindlasti paljudele mänguhuvilistele!

Kasutaja mugavus

Naudi äärmist mugavust. Reguleeritav peapael ja pehmed kõrvapadjakesed tagavad mugava istuvuse isegi pikkade mängimise või muusika kuulamise tundide jooksul. Samuti on teil mugavalt paigutatud nupud, et kiiresti mikrofon vaigistada või valgustus välja lülitada. Lisaks võimaldab sisseehitatud nupp mugavat helitugevuse reguleerimist. HP-ga on kõik kõige olulisemad funktsioonid alati käeulatuses!

TootjaHP
mudel DHE-8005U
VärvMust
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
Draiver40 mm
Tundlikkus116 dB + 3 dB
Impedants20Ω ± 15%
Nominaalne võimsus10 mW
Mikrofoni tüüpÜmbersuunav
Mikrofoni mõõtmed4 x 1.5 mm
Mikrofoni tundlikkus-42 dB ± 3 dB
SNR≥ 58 dB
ValgustusRGB
Ühendused3.5 mm jack, USB 7.1 (LED valgustuse jaoks)
Kaabli pikkus2.1 m
Kaal305 g
Mõõtmed220 x 165 x 100 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
36 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.