HP DHH-1126 Wired earphones (black)

HP
Tootekood: DHH-1126
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Punane
Hind
10.45 €

HP DHH-1126 juhtmega kõrvaklapid (must)

Võta oma lemmikmuusika kaasa jalutuskäigule, tööle, reisile - kuhu iganes soovid. HP DHH-1126 kõrvaklapid pakuvad selget heli ilma moonutusteta ja võimaldavad telefoniga rääkida. Mis veelgi parem, need ei põhjusta pikaajalise kasutamise korral ebamugavust ning kaablisse integreeritud lüliti võimaldab sul hallata oma muusikapleierit.

mustad juhtmega kõrvaklapid tumedal taustal

Kaota end muusikasse

Kuula muusikat veelgi paremas kvaliteedis. Kõrvaklapid kasutavad 10 mm draivereid, mis vastutavad kõrgekvaliteedilise helikvaliteedi eest. Selle tulemusena saad nautida selget heli ilma moonutusteta ja detailide rikkust.

kõrvaklapi elemendid tumedal taustal

Mugavust silmas pidades

Kasutage HP DHH-1126 nii kaua, kui vajate, ilma väsimust tundmata. Kõrvaklapid on ergonoomilise disainiga ja kontuuritud 45° nurga all. Mis veelgi parem, need isoleerivad tõhusalt välismüra, vähendades ümbruse müra.

must juhtmega kõrvaklapp kõrvas

Kaablisse integreeritud lüliti

Kohanda heli vastavalt oma vajadustele. Kõrvaklappidel on kaablisse integreeritud lüliti, mida saad kasutada oma muusikapleieri juhtimiseks. Mugavalt reguleeri helitugevust, peata/taasta esitust ja vaheta laule. Nüüd on sul kõige olulisemad funktsioonid käeulatuses.

juhtmega kõrvaklapid, kõrval nutitelefon heledal taustal

Integreeritud mikrofon

Viige mugavalt läbi vestlusi, ilma et peaksite nutitelefoni poole ulatuma. Kõrvaklappidel on integreeritud ümbersuunav mikrofon, mis salvestab heli täpselt ja vähendab müra. Selle tulemusena kuuleb teie helistaja teid selgelt ja valjusti.

mustad kõrvaklapid mustal taustal

Mõeldud lahendused

Kõrvaklapid on varustatud digitaalse kiibi ja USB-C ühendusega, muutes HP DHH-1126 ühilduvaks erinevate seadmetega. Omakorda on 1,2-meetrine kaabel takistusteta, venitamiskindel ja kulumiskindel, nii et saad olla kindel, et see kestab kaua.

kõrvaklapi kaabli lõige

TootjaHP
mudelDHH-1126
Värvmust
Impedants32 Ω
Tundlikkus110 dB ± 3dB
Sisendvõimsus10 mV max.
Frekventsusala20~20 kHz
Muunduri diameeter14 mm
Integreeritud mikrofonjah
Heli reguleeriminejah
Kaabli pikkus1.2 m
ÜhendusUSB-C

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
58 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.