HP DHH-1127 Wired earphones (black)

HP
Tootekood: DHH-1127
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Punane
Hind
11.30 €

HP DHH-1127 kaabeldatud kõrvaklapid (must)

Naudi kõrgekvaliteedilist heli ja avasta oma lemmiklugude varasemalt tundmatud detailid. HP DHH-1127 kaabeldatud kõrvaklapid pakuvad selget ja teravat heli ning neil on USB-C pistik, mis tagab laia ühilduvuse. Neil on ka sisseehitatud mikrofon - suurepärane telefonikõnede jaoks. Samal ajal on nad erakordselt mugavad, kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab lihtsat kasutamist.

Nauditav heli

Koge, kui hästi võivad sinu lemmiklood kõlada. Tänu kõrgekvaliteedilistele draiveritele pakuvad kõrvaklapid selget ja detailirikast heli, mis toob sulle rõõmu. HP-ga avastad muusika maagia uuesti!

Mugav disain

DHH-1127 kõrvaklapid pakuvad sulle mugavust, millest oled unistanud, isegi pikaajalise kasutamise korral. Nende silikoonpadjad istuvad ideaalselt kõrvades ja ei põhjusta ebameeldivat survet, samas kui alumiiniumisulamist komponendid ja mitmekihiline titaanikomposiitkate võimaldavad nautida veelgi paremat helikvaliteeti. Kuid see pole veel kõik. Kõrvaklappide kaabel on väga vastupidav ja kahjustustele vastupidav ning see ei takerdu liialt - unusta ära lahti harutamise probleemid!

Sisseehitatud mikrofon

DHH-1127 tagab suurepärase helikvaliteedi mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka telefonikõnede ajal. Sellel on ümbersuunav mikrofon, mis salvestab sinu häält täpselt peaaegu igas olukorras. Tänu sellele ei pea sa muretsema, et su kõnekaaslane ei kuule sind!

Mugav kasutamine

Naudi kiiret ja mugavat juurdepääsu kõige olulisematele kõrvaklappide funktsioonidele. HP DHH-1127 on varustatud kaablisse integreeritud kaugjuhtimispuldiga, millega saad igal ajal peatada või jätkata esitust, vahetada lugu või reguleerida helitugevust.

Laialdane ühilduvus

Tänu USB-C pistikule ja täiustatud dekooderile on kõrvaklapid ühilduvad paljude tuntud tootjate populaarsete seadmetega. Sa saad neid hõlpsasti ühendada nutitelefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga - ära piira end!

TootjaHP
mudelDHH-1127
VärvMust
PistikUSB-C
Impedants32Ω
Tundlikkus110 dB ±3 dB
Max. sisendping10 mV
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Muundur14 mm
MikrofonJah
Heli reguleerimineJah
Kaabli pikkus1,2 m

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
64 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.