In-ear headphones, wired Foneng T15, USB-C, 1.2m (white)

Foneng
Tootekood: T15TYPE-C/WHITE
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Roheline
Hind
3.25 €

Foneng T15 Kõrvaklapid (valge)

Sukeldu muusikamaailma koos Fonengiga. T15 kõrvaklapid pakuvad HiFi kvaliteediga heli, et saaksid oma lemmiklugusid uuel viisil nautida. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist. Kaabli pikkus on 120 cm - nii saad nautida liikumisvabadust. Kõrvaklappide ergonoomiline kuju sobib ideaalselt kõrvadesse, ilma ebamugavust tekitamata. Seade on ühilduv USB-C pordiga varustatud seadmetega.

Foneng/T15-Type-C-White/1

Tipptasemel heli

Lase end muusikast kanda. Fonengi kõrvaklappidega naudid selget ja loomulikku heli. T15 tagavad HiFi kvaliteediga heli, võimaldades sul taasavastada oma lemmiklaule ja kuulda varem tähelepanuta jäänud detaile.

Foneng/T15-Type-C-White/2

Kaugjuhtimispult

Naudi mugavust, mida Foneng pakub. Kõrvaklappide kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab sul mugavalt reguleerida helitugevust, peatada ja jätkata esitust, vahetada lugusid ning vastata sissetulevatele kõnedele.

Foneng/T15-Type-C-White/3

Kasutusmugavus

Kuula muusikat ja vaata filme ilma ebamugavust tundmata. T15 sobivad ideaalselt sinu kõrvadesse ning pikk kaabel võimaldab sul säilitada liikumisvabadust. Veelgi enam, kõrvaklapid on laialdaselt ühilduvad. Sa saad need edukalt ühendada seadmetega, millel on USB-C port.

Foneng/T15-Type-C-White/4
TootjaFoneng
mudelT15
ÜhendusUSB-C
Kaabli pikkus120 cm
Värvvalge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusRoheline
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
67 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.