In-ear headphones, wired Foneng T34, mini jack 3.5mm, remote control (white)

Foneng
Tootekood: T34WHITE
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Hõbe
Hind
1.75 €

Foneng T34 3D muusika kõrvaklapid (valge)

Kogege veelgi enam Fonengi kõrvaklappidega. T34 pakuvad stereoheli, võimsat bassi, omavad ergonoomilist disaini ja tulevad koos kvaliteetse HD mikrofoniga. Nende kaabli pikkus on 1,2 meetrit ja see sisaldab 3,5 mm mini jack ühendust. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist.

Foneng/T34-White/1

Reaalne heli

Viige oma muusikakogemus täiesti uuele tasemele ja nautige stereoheli ja võimsat bassi, mida T34 kõrvaklapid garanteerivad. Fonengi tootega avastate oma lemmiklaule uuesti!

Foneng/T34-White/2

Kvaliteetne mikrofon

T34 kõrvaklapid on varustatud kvaliteetse mikrofoniga, millel on kõrge tundlikkus, nii et te ei pea muretsema ebavajaliku taustamüra pärast. Mugavalt helistage igal pool!

Foneng/T34-White/3

Integreeritud kaugjuhtimispult

Te ei pea enam oma nutitelefoni ulatuma, et vastata sissetulevale kõnele, muuta laulu, peatada või jätkata esitust või reguleerida helitugevust. Fonengi kõrvaklapid on varustatud kaablisse integreeritud kaugjuhtimispuldiga mugavaks kasutamiseks.

Foneng/T34-White/4

Ergonoomiline disain

On tehtud kõik, et Fonengi kõrvaklappide kasutamine oleks mugav. T34 sobivad teie kõrvadesse ideaalselt, põhjustamata ebamugavat survet. 1,2 meetri pikkune kaabel tagab liikumisvabaduse.

Foneng/T34-White/5
TootjaFoneng
mudelT34
Ühendusmini Jack 3,5 mm
Kaabli pikkus1,2 m
Värvvalge

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
45 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.