Jabra Evolve2 40 SE USB-C, UC Stereo

Jabra
Tootekood: 24189-989-899
  • Ühenduvus: Wired
  • Ühendused: 1 x USB (Type C)
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must
Hind
106.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Evolve2 40

Loodud parema keskendumise jaoks. Erakordne heli, suurepärane mürasummutus ja ülim mugavus.

Vaikus teie laual.

Pange Evolve2 40 pähe ja tundke, kuidas müra kaob hetkega tänu ovaalsetele isolatsioonivahuga kõrvapatjadele ja uuenduslikele kõrvaklappidele, mis tõhusalt isoleerivad teid ümbritsevast keskkonnast, pakkudes erakordset passiivset mürasummutust, mida te pole kunagi varem kogenud.

Täielik vaikus, lahkumata oma töölaualt. See on uus standard.

Näidake, et vajate rahu.

Meie hõivatud indikaator avab täiesti uued võimalused tänu sellele, et see on nähtav igast küljest. Punane indikaator lülitub automaatselt sisse, kui olete kõnes, kuid võite selle ka ise nupuvajutusega sisse lülitada. Isegi kui teie ümber toimub palju, võite olla kindel, et miski ei häiri teie rahu ühelgi poolel.

See on nagu teie sisseehitatud valvur, kes valvab teie keskendumist.

Teie määrate tingimused.

Kui teil on tõesti palju tööd, on sujuv ja professionaalne suhtlus edu võti. Sellepärast oleme täiustanud juba suurepärast kõnekvaliteeti meie juhtivas Evolve seerias, lisades kolm strateegiliselt paigutatud professionaalset mikrofoni, meie täiustatud kiibistiku ja uusima signaalitöötlustehnoloogia.

Kui teil on vaja rääkida, ei jäta teie peakomplekt teid hätta.

UC sertifikaat on rahulolu garantii.

Tänapäeval ei kuule sageli fraasi "rahulolu garantii", kuid me ei karda seda kasutada. Evolve2 40 peakomplekt ühildub kõigi juhtivate ühtsete kommunikatsiooniplatvormidega (UC) sujuvaks koostööks.

Kui teie UC platvorm on Microsoft Teams, on meil teile sertifitseeritud ja optimeeritud komplekt, mis võimaldab teil selle võimalusi maksimaalselt ära kasutada.

Muusika on oluline

Oleme varustanud oma peakomplekti võimsate 40 mm kõlaritega, mis blokeerivad heli, ja meie kõige arenenuma kiibistikuga. Evolve seeria peakomplektid võimaldasid töö ajal suurepärast muusikat kuulata. Evolve2-ga on helikvaliteet veelgi parem, et teie muusika kõlaks nagu kunagi varem.

Kõlab hästi? Kindlasti.

Uus mugavuse standard.

Meie eesmärk oli luua peakomplekt, mis sobib nii täiuslikult, et te vaevalt tunnete seda oma peas. Lõime ideaalse disaini, mis põhineb sadade erinevate peade biomeetrilistel mõõtmistel. Seejärel lisasime pehmed plastvahtpatjad, mis kohanduvad kõrvade kujuga. Kogu konstruktsioon on valmistatud kvaliteetsetest ja vastupidavatest materjalidest.

Sõna "mugavus" on omandanud uue tähenduse.

Mõelge väljaspool raame.

Me ei tööta šablooni järgi. Enne kui avate meie peakomplektiga karbi, teate juba, et teie käes on tipptasemel tehnoloogiline lahendus, millele pole võrdväärset. Kuid me oleme avatud tulevikule, nii et töötame juba püsivara uuenduste ja täienduspakettide kallal.

Kas arvate, et see on juba suurepärane? Oodake vaid.

Jabra Direct

Jabra Direct tagab, et teie peakomplektil on alati uusim tarkvara, et tagada kõige ajakohasemad funktsioonid, veaparandused ja lihtne juurdepääs ühilduvuse värskendustele. Tänu Directi kasutajasõbralikule töölauale pole uusimate värskenduste tagamine kunagi olnud nii lihtne.

Tehnilised andmed

Ühendused1 x USB (Type C)
ÜhenduvusWired
VärvusMust
StiilKõrvapealne
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
48 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.