Jabra Evolve2 75 USB-C MS Teams Kõrvaklapid - Must

Jabra
Tootekood: 27599-999-899
  • Ühenduvus: Bluetooth®
  • Ühendused: 1 x USB (Type C)
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must
Hind
275.30 €
Kuumakse
8.03 € / kuumakse alates

Uus standard hübriidtööks

Alates päeva esimesest kõnest kuni viimase rongini koju, on see nutikas peakomplekt spetsiaalselt loodud, et hoida sind ühenduses ja produktiivsena. Mis iganes päev sulle toob.

Nii et olgu sa helistamas mürarikast kodust, kasutamas jagatud töökohta või püüad keskenduda hõivatud avatud kontoris, Evolve2 75 on ideaalselt kohandatud sinu vajadustele.

Tunne end nagu kodus

Valmis täiesti uueks mugavuse standardiks? Oleme loonud revolutsioonilise uue kahekihilise vahttehnoloogia ergonoomilise kõrvatopsi disainiga. Uuesti kujundatud nahast kõrva padja muster parandab ventilatsiooni, hoides sind mugavalt esimesest kõnest kuni viimaseni.

Meie insenerid veetsid palju aega, uurides erinevaid mäluvahu kaalusid, konsistentsi ja tihedusi, et optimeerida heli jõudlust. Ja samal ajal tegid nad hämmastava läbimurde mugavuses.

Kombineerides kõva vahtu välisküljel ja pehmet vahtu kõrva padja siseküljel, saame pakkuda uskumatut mürasummutust ja ülimat kogu päeva mugavust. Nii saad veelgi parema aktiivse mürasummutuse (ANC) jõudluse peakomplektis, mida võid kanda nii kaua kui soovid.

Hoia see professionaalne

Kuna hübriidtöö võib olla mürarikas, oleme varustanud Evolve2 75 kaheksa strateegiliselt paigutatud mikrofoni ja meie täiustatud kiirguskujundustehnoloogiaga. Nii et isegi kui lapsed on kodus, rong on rahvast täis või kontor on veidi hõivatud, kuulevad nad sind, mitte sinu ümbrust, tänu meie maailmatasemel kõnetehnoloogiale.

Evolve2 75 vastab Microsofti avatud kontori nõuetele, muutes selle ideaalseks valikuks hõivatud avatud tööruumides.

Meie täiustatud kolmik-digitaalne kiibistik toetab murrangulist uut Jabra algoritmi, mis parandab hääle ja taustamüra eristamist, et muuta sinu kõned veelgi teravamaks.

Parim oma klassis. Boom.

Meie Evolve sari on juba kaugel ees, kui tegemist on tööstuse juhtiva professionaalse kõnetööga, kuid Evolve2 75 viib selle parimaks oma klassis. Uuesti kujundatud mikrofonibuumiga, mis on 33% lühem kui Evolve 75-l, pakub see maailmatasemel kõnekvaliteeti, mille poolest Jabra peakomplektid on nii tuntud.

Performance Mode'is, kui mikrofonibuum on all, on see spetsiaalselt optimeeritud silmapaistvateks kõnedeks avatud kontorites ja muudes mürarikastes kohtades ning vastab Microsofti avatud kontori nõuetele.

Ja kui oled liikvel, muudab Discreet Mode oma peidetud disainiga selle täiesti nähtamatuks, pakkudes samal ajal usaldusväärselt selgeid kõnesid.

Tehnilised andmed

Ühendused1 x USB (Type C)
ÜhenduvusBluetooth®
Juhtme pikkus1.2 m
MudelEvolve2 75
VärvusMust
StiilKõrvapealne
Aku mahutavusRechargeable
Tootjagarantii2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
52 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.