JBL

JBL juhtmevabad kõrvaklapid Tune 510BT, valge

Tootekood:
JBLT510BTWHTEU
  • Ühendused: Bluetooth
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Valge
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; Bluetooth 5.0
Hind
47.95 €
JBL Tune 510BT juhtmevabad kõrvaklapid tagavad tänu JBL Pure Bass helile endassehaarava muusikanaudingu ilma tüütute juhtmeteta. Kerge ja kompaktne kõrvapealne disain tagab üheaegselt nii maksimaalse mugavuse kui suurepärase helikvaliteedi. Naudi juhtmevaba muusikat kuni 40 tundi järjest ning kasuta kiirlaadimist, et vaid 5-minutilise laadimisega veel 2 tundi kuulamisaega saada. Tänu Multi-point tehnoloogiale saad kõrvaklappidega ühendada mitu Bluetooth seadet korraga ning sujuvalt nende vahel valida – nii ei jää tahvelarvutis videote vaatamise ajal ükski telefonikõne vahele. Hõlpsaks kaasaskandmiseks on JBL Tune 510BT kokkupandavad, nii et saad need endaga kõikjale kaasa võtta.

JBL Pure Bass heli
Juba aastakümneid on JBL seisnud hea selle eest, et suurtes kontserdisaalides kõlav heli oleks kvaliteetne ja võimas ning selle sama eesmärgiga on loodud ka nende JBL kõrvaklappide heli – sügav ja võimas.

Kuni 40 tundi muusikat
Naudi muusikat kuni 40 tundi järjest kõigest 2-tunnise laadimisajaga. Lisaks saad 5-minutilise kiirlaadimisega tervelt 2 tundi kuulamisaega juurde.

Integreeritud mikrofon ja mugavad juhtnupud
Kõrvaklappide küljele on paigaldatud juhtnupud, mille kaudu saad muusikapalasid vahetada ja pausile panna ning tänu integreeritud mikrofonile vastata ka kõnedele.

Kerge, mugav ja volditav disain
Praktiline kokkuvolditav disain ja kerged materjalid teevad need kõrvaklapid eriti kompaktseks ning mugavaks. Pehmed kõrvapadjad võimaldavad kõrvaklappe hõlpsasti kanda ka pikema aja vältel ning tänu volditavale disainile on neid lihtne alati kaasas kanda.

Lihtne ühenduvus erinevate seadmetega
Vaheta hõlpsasti erinevate seadmete vahel. Kui näiteks tahvelarvutist video vaatamise ajal tuleb nutitelefonile kiire kõne, saad kiiresti vahetada kõrvaklappidega ühenduses olevat seadet.

Küsi Siri või Google käest
Aktiveeri Siri või Google nutiabiline vaid ühe nupuvajutusega.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusJuhtmevaba; Bluetooth 5.0
VärvusValge
StiilÜlekõrva
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 3-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.