Joyroom JR-EL115 Wired Earphones (Grey)

Joyroom
Tootekood: JR-EL115GRAY
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
3.20 €

Joyroom juhtmega kõrvaklapid JR-EL115 (hall)

Naudi oma lemmikmeloodiate kuulamist uuel viisil. Joyroom JR-EL115 kõrvaklapid pakuvad kvaliteetset HiFi heli rõhutatud bassitoonidega. 3.5mm kuldse pinnaga audioühendus võimaldab neid ühendada enamikuga seadmetest ning sisseehitatud mikrofon võimaldab telefoniga rääkida. Veelgi enam, ergonoomiline ja kerge disain tagab mugavuse ning kaugjuhtimispult vastutab mugava kasutamise eest.

 

Muljetavaldav heli

Joyroom kõrvaklapid on varustatud komposiitdiafragmaga ja 10mm draiveritega, mis pakuvad tipptasemel HiFi heli. JR-EL115-ga kuuled oma lemmiklaulude varem tunnustamata detaile.

 

Peen disain

Ära karda ebamugavust Joyroom kõrvaklappide kasutamisel. Need on varustatud nahasõbralike silikoonpadjanditega ning kerge disain aitab kaasa pikaajalisele mugavusele. Lisaks tugevdab vastupidav 1.2-meetrine TPE kaabel kasutusvabadust ning spetsiaalne filter takistab tolmu sisenemist kõrvaklappidesse.

 

Sisseehitatud mikrofon

Teine Joyroom JR-EL115 kõrvaklappide eelis on kõrge tundlikkusega sisseehitatud mikrofon. See võimaldab sul telefoniga mugavalt rääkida - sul ei ole vaja muretseda häirete pärast. Ole kindel, et su kõnekaaslane kuuleb sind ideaalselt.

 

Kergesti kasutatav

Joyroom kõrvaklappide kasutamine on lihtne, kuna kaablisse on integreeritud kaugjuhtimispult. Selle abil saad vastata/keelduda/lõpetada sissetuleva kõne ja kohandada muusikapleieri toimimist. Mugavalt saad peatada/jätkata esitust, reguleerida helitugevust ja vahetada laule.

 

Tehnilised andmed:

TootjaJoyroom
mudelJR-EL115
Värvhall
Tundlikkus90 ± 3 dB (1 kHz 1 mW)
Mikrofoni tundlikkus-45 dB ± 3 dB
Impedants16 ± 15% Ω
Nominaalne võimsus3 mW
Frekvenstase20 Hz ~ 20 kHz
Muundurite läbimõõt10 mm
MaterjalTPE, ABS
Kaal24 g
Kaabli pikkus1.2 m
Ühenduskuldne, 3.5 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
300 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.