Joyroom JR-EL115 Wired Earphones (Silver)

Joyroom
Tootekood: JR-EL115SILVER
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Läbipaistev
Hind
2.30 €

Joyroom JR-EL115 juhtmega kõrvaklapid (hõbedane)

Naudi oma lemmiklugude kuulamist uuel viisil. Joyroom JR-EL115 kõrvaklapid pakuvad kvaliteetset HiFi heli rõhutatud bassitoonidega. 3,5 mm kuldse pinnaga audioühendus võimaldab neid ühendada enamikku seadmetega, ja sisseehitatud mikrofon võimaldab sul telefoniga rääkida. Veelgi enam, ergonoomiline ja kerge disain tagab mugavuse ning kaugjuhtimispult võimaldab mugavat kasutamist.

Muljetavaldav heli

Joyroomi kõrvaklapid on varustatud komposiitdiafragmaga ja 10 mm draiveritega, pakkudes kõrgekvaliteedilist HiFi heli. JR-EL115-ga kuuled oma lemmiklugude varem tundmatuid detaile.

Peen disain

Ära karda ebamugavust Joyroomi kõrvaklappide kasutamisel. Need on varustatud nahasõbralike silikoonpadjanditega ning kerge disain tagab pikaajalise mugavuse. Lisaks tugevdab vastupidav 1,2-meetrine TPE kaabel kasutusvabadust ning spetsiaalne filter takistab tolmu sisenemist kõrvaklappidesse.

Sisseehitatud mikrofon

Teine Joyroom JR-EL115 kõrvaklappide eelis on kõrge tundlikkusega sisseehitatud mikrofon. See võimaldab sul mugavalt telefoniga rääkida - sa ei pea muretsema häirete pärast. Ole kindel, et su kõneleja kuuleb sind suurepäraselt.

Kasutamine on lihtne

Joyroomi kõrvaklappide kasutamine on lihtne, tänu kaablisse integreeritud kaugjuhtimispuldile. Selle abil saad vastata/keelduda/lõpetada saabuvat kõnet ja kohandada muusikapleieri toimimist. Mugavalt saad peatada/taasalkatada esitust, reguleerida helitugevust ja vahetada lugusid.

Tehnilised andmed:

TootjaJoyroom
mudel JR-EL115
Värvhõbedane
Tundlikkus90 ± 3 dB (1 kHz 1 mW)
Mikrofoni tundlikkus-45 dB ± 3 dB
Impedants16 ± 15% Ω
Nominaalne võimsus3 mW
Frekventsi vastus20 Hz ~ 20 kHz
Muundurite diameeter10 mm
MaterjalTPE, ABS
Kaal24 g
Kaabli pikkus1.2 m
Ühenduskuldne, 3.5 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusLäbipaistev
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
258 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.