Joyroom JR-FN1 Funpods Series Wireless Headphones (black)

Joyroom
Tootekood: JR-FN1
Hind
50.95 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Joyroom JR-FN1 Funpods seeria juhtmevabad kõrvaklapid (must)

Tutvuge Joyroom JR-FN1 juhtmevabade kõrvaklappidega, mis ühendavad kaasaegse disaini ja arenenud tehnoloogia. Bluetooth 5.4 abil pakuvad nad teie seadmetega kohest ja stabiilset ühendust, samas kui AAC ja SBC koodekite tugi tagab suurepärase heli, mis rõõmustab isegi kõige nõudlikumaid muusikasõpru. Need eristuvad ka ANC mürasummutuse ja pika tööajaga. Nautige oma lemmikmeloodiaid igal pool - need kõrvaklapid pakuvad teile alati tipptasemel heli.

Hübriid ANC ja läbipaistvusrežiim - täielik kontroll

Hübriid aktiivne mürasummutus (ANC) on tõeline läbimurre kõigile, kes soovivad nautida muusikat ilma segajateta. See tehnoloogia summutab taustamüra kuni 42 dB, võimaldades teil täielikult keskenduda oma lemmikmeloodiatele. Eelistate kuulda selgelt, mis teie ümber toimub? Lihtsalt lülitage sisse läbipaistvusrežiim - see võimaldab teil kuulata oma lemmiklaule, kaotamata sidet ümbritseva maailmaga.

Kvaliteetne ruumiline heli

Joyroom JR-FN1 kõrvaklapid pakuvad ainulaadset ruumilist heli, nii et saate tunda end kontserdil olenemata asukohast. Sukelduge ülimasse helikvaliteeti ja avastage varem tundmatud detailid lauludes, mida armastate kuulata!

Erakordne kõnekvaliteet - alati selge ja müravaba

Tänu neljale sisseehitatud mikrofoni ja nutikale mürasummutussüsteemile on iga telefonikõne selge ja terav. Kõrvaklapid salvestavad teie häält täpselt, samal ajal kui nad elimineerivad soovimatu taustamüra. Olgu te räägite kontoris, kohvikus või tänaval, teie kõnekaaslane kuuleb teid ideaalselt!

Pikk tööaeg, kiire laadimine

Joyroomi puhul ei lõppe lõbu liiga vara. Kõrvaklapid pakuvad kuni 7 tunni tööaega, kui ANC on välja lülitatud, või kuni 4 tundi, kui kasutate tehnoloogiat. Samuti ei pea te liiga kaua ootama, et JR-FN1 oleks taas kasutamiseks valmis - vajate vaid umbes 10 minutit laadimist, et saada kuni 1,5 tundi esitusaega.

Bluetooth 5.4

Joyroom JR-FN1 võimaldab teil ühendada kaks seadet samaaegselt, nii et saate näiteks sujuvalt vahetada oma nutitelefoni ja sülearvuti vahel. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.4 ühendust, mis tähendab, et nad tagavad mitte ainult kohese paarimise, vaid ka stabiilse edastuse ilma häirete või viivitusteta.

Usaldusväärsus ja mugavus igas olukorras

Kõrvaklapid eristuvad IP54 veekindlusega, nii et te ei pea muretsema vihma või higi pärast. Need on ideaalsed treeninguteks või sügiseks jalutuskäikudeks! Lisaks muudab ABS ja PC materjalide tugev konstruktsioon need vastupidavaks ning nende ergonoomiline kuju tagab mugavuse isegi pikaajalise kandmise korral.

TootjaJoyroom
mudelJR-FN1
PaarimisnimiJoyroom Funpods FN1
VärvMust
Bluetoothi versioon5.4
HelikoodekidAAC, SBC
Toetatud protokollidHFP, A2DP, AVRCP
Töösagedus2402-2480 MHz
Frekventsagedus20 Hz - 20 KHz
Kõrvaklappide aku maht35 mAh
Korpuse aku maht400 mAh
Muundur10 mm
Muusika esitusaegANC välja: umbes 7 h (70% helitugevus); ANC sisse: umbes 4 h (70% helitugevus);
Rääkimise aegUmbes 5 h (70% helitugevus)
Ooteaeg (ühendatud olekus)Umbes 48 h
Kõrvaklappide sisendvool5 V - 200 mA
Korpuse sisendvool5 V - 1 A
LaadimisportUSB-C
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 1 h
Korpuse laadimisaegUmbes 1,5 h
VeekindlusIP54
MaterjalABS + PC
Kõrvaklappide kaal3 g
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
165 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.