wireless headphones Edifier W600BT, bluetooth 5.1 (black)

Edifier
Tootekood: W600BTBLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
26.30 €

Edifier W600BT juhtmevabad stereokõrvaklapid

Edifier W600BT Bluetooth 5.1 juhtmevabad stereokõrvaklapid mitte ainult ei paku suurepärast helikvaliteeti tänu oma 40mm draiveritele, vaid need on ka äärmiselt mugavad kasutada. Saate neid hõlpsasti siduda kuni 2 seadmega korraga. Pikaajaline aku tagab kuni 30 tunni tööaja. Kui vajalik, saate kõrvaklappe ühendada ka kaabli kaudu.

Viige oma muusikakogemus uuele tasemele

Premium 40mm NdFeB draiver vastutab kõrgeima kvaliteediga heli edastamise eest. W600BT kõrvaklapid pakuvad kristallselget, detailirikast ja loomulikku heli. Tugevdatud bass annab teile veelgi unustamatumaid muusikakogemusi.

Kuulake muusikat tundide viisi

Nüüd saate muusikat katkestusteta kuulata isegi pika autosõidu, koduse filmivaatamise või telesarja maratoni ajal. W600BT on varustatud pikaajalise akuga, mis tagab kuni 30 tunni aku tööea. Samuti saate kõrvaklappe ühendada 3.5mm audio kaabli kaudu. Isegi kui unustate neid laadida, ei pea te loobuma oma lemmikmuusikast!

Head ühendusprobleemide lahendused

Naudi stabiilset edastust. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.1 ja SBC koodekit, et tagada usaldusväärne, häirevaba, kõrge kiirus ja pikk vahemaa. Kui soovite, saate neid korraga siduda 2 seadmega ja mugavalt nende vahel vahetada. Sülearvuti tööks ja nutitelefon mängimiseks? Edifier W600BT kõrvaklapid on ideaalsed igas olukorras!

Kõik kasulikud funktsioonid on teie käeulatuses

Nupud, mis asuvad kergesti ligipääsetavates kohtades, võimaldavad teil kõrvaklappe lihtsalt ja mugavalt kasutada. Saate neid sisse või välja lülitada, esituse peatada või jätkata, telefonikõne vastu võtta, tagasi lükata või lõpetada, laulu vahetada, helitugevust reguleerida ja isegi oma häälassistenti aktiveerida. Ei mingit vajadust telefoni järele muusika vaiksemaks keeramiseks või lugude vahetamiseks!

Kujundatud teie mugavuse jaoks

Kasutage kõrvaklappe nii kaua, kui soovite, ilma väsimuse kartmata. W600BT on äärmiselt kerged ja mugavad. Ergonoomiline disain tagab ületamatu mugavuse. Pehmed kõrvaklapid on kaetud hingava, nahasõbraliku materjaliga. Kõrvaklapid üllatavad ka oma elegantse, minimalistliku disainiga, mis kindlasti meeldib paljudele kasutajatele.

Karbis

KõrvaklapidAUX 3.5mm kuni 3.5mm kaabelLaadimiskaabelKasutusjuhend
BrändEdifier
mudelW600BT
VärvMust
Bluetooth versioon5.1
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP
VahemaaKuni 10m
EsitusaegKuni 30h
Sisend5V 500mA
Sagedusala20Hz-20kHz
SPL93 ±3dB(A)
Impedants32Ω

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
1217 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.