Wireless headphones Edifier W820NB, ANC (grey)

Edifier
Tootekood: W820NBGREY
  • Värvus: Hall
Hind
50.75 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier W820NB juhtmevabad kõrvaklapid

Edifier W820NB kõrvaklapid on loodud kasutajate mitmekesiste vajaduste rahuldamiseks. Erinevad režiimid võimaldavad kohandada nende toimimist vastavalt teie vajadustele, ning spetsiaalselt loodud komposiitdiaphragma tagab fantastilise helikvaliteedi. Tänu müratõrjetehnoloogiale saate vabalt telefoniga rääkida igas kohas. Kõrvaklappide eeliseks on ka pikk tööaeg kuni 49 tundi. Lisaks, Edifier Connect rakenduse abil saate lisavõimalusi, nagu ekvalaiseriseadete kohandamine jne. See pakub ka lõõgastavaid helisid, et aidata teil pärast rasket päeva lõõgastuda.

Ainult sina ja sinu lemmikmuusika kõrgeimas kvaliteedis

Pange selga oma uued kõrvaklapid ja sukelduge kristallselge, detailirikka heli maailma. W820NB on Hi-Res sertifikaadiga, mis tähendab, et nad vastavad kõrgeimatele helistandarditele. Hübriid ANC tehnoloogia kõrvaldab ebavajaliku müra, mis koos titaniseeritud komposiitdiaphragmaga võimaldab teil keskenduda mängitavate laulude ilule.

Mugav telefoniga rääkimine, kus iganes olete

Müratõrje omab veel ühte eelist - see võimaldab teil rääkida telefoniga peaaegu igas kohas - kodus, tööl, bussis või kaubanduskeskuses. Lülitage sisse NC režiim ja hüvasti tüütu müra - Edifieriga võite olla kindel, et teie hääl registreeritakse õigesti ja teie kõneleja kuuleb teid ideaalselt.

Erinevad töörežiimid

Valige saadaval olevate režiimide hulgast, et kõige paremini kohandada kõrvaklappide toimimist olukorraga ja teie ootustega. Ambient Sound režiim võimaldab teil kuulata muusikat, kaotamata kontakti ümbritseva keskkonnaga - kuulete endiselt lennujaama kuulutusi või kolleegide küsimusi suurepäraselt. Mängurežiim võimaldab teil mängida oma lemmikmänge mugavalt - ultra madal latentsus tähendab, et te ei jää oma vastastele alla!

Kõik kõige olulisemad funktsioonid on teie käeulatuses

Ei ole enam vaja oma telefoni järele ulatada, et laulu vahetada või muusikat vaiksemaks keerata. Kõrvaklapid on varustatud mitmete praktiliste nuppudega, mis pakuvad mugavat juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele ja seadetele. Näiteks saate reguleerida helitugevust, peatada ja jätkata esitust, hallata telefonikõnesid, vahetada laule, valida režiime ja aktiveerida oma hääleassistent.

Palju tunde muusika kuulamist ühe laadimisega

W820NB-d kestavad nii kaua, kui vajate. Nad on varustatud pikaealise akuga, mis võimaldab neil kesta kuni 29 tundi, kui müratõrje on sisse lülitatud, või kuni 49 tundi, kui see on välja lülitatud. Olgu need siis sarjade vaatamine või pika rongisõidu ajal muusika kuulamine, Edifier W820NB kõrvaklapid ei peta teid!

Stiilne disain ja mugavus, millest unistate

Kõrvaklapid püüavad silma modernse, minimalistliku disainiga, mis meeldib paljudele kasutajatele. Kuid W820NB ei ole mitte ainult stiilsed, vaid ka uskumatult mugavad. Kaaludes vaid 220g, saate neid kanda tunde ilma väsimata. Pehmed kõrvapadjad sobivad tihedalt teie kõrvadele, ilma igasuguse surveeta, võimaldades teil nautida mugavust, millest olete unistanud.

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskaabel (USB-C)Kasutusjuhend
BrändEdifier
mudelW820NB
VärvHall
Bluetooth versioon5.0
Bluetooth profiilidA2DP, AVRCP, HFP
Toetatud koodekidSBC
UlatusKuni 10m
TööaegKuni 29h (NC režiim sisse)/kuni 49h (NC režiim välja)
LaadimisaegUmbes 1.5h
SisendDC 5V 1A
Frekventsagedus20Hz - 40kHz
SPL91±3dB(A)
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

VärvusHall
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3749 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.