Edifier W820NB Bluetooth Headset white retail

Edifier
Tootekood: W820NBWHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
50.75 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier W820NB juhtmevabad kõrvaklapid

Edifier W820NB kõrvaklapid on loodud kasutajate erinevate vajaduste rahuldamiseks. Mitmed režiimid võimaldavad kohandada nende toimimist vastavalt teie vajadustele ning spetsiaalselt disainitud komposiitdiafragma tagab fantastilise helikvaliteedi. Tänu mürasummutustehnoloogiale saate vabalt telefoniga rääkida igas kohas. Kõrvaklappide eeliseks on ka pikk tööaeg kuni 49 tundi. Lisaks, Edifier Connect rakenduse abil saate lisafunktsioone, nagu ekvalaiserite seadistamine jne. See pakub ka lõõgastavaid helisid, et aidata teil pärast rasket päeva lõõgastuda.

Ainult sina ja sinu lemmikmuusika kõrgeimas kvaliteedis

Pange selga oma uued kõrvaklapid ja sukelduge kristallselge, detailiderikka helimaailma. W820NB on Hi-Res sertifikaadiga, mis tähendab, et nad vastavad kõrgeimatele helistandarditele. Hübriid ANC tehnoloogia elimineerib ebavajaliku müra, mis koos titaniseeritud komposiitdiafragma abil võimaldab teil keskenduda mängitavate laulude ilule.

Mugav telefonikõne pidamine igal pool

Mürasummutamisel on veel üks eelis - see võimaldab teil rääkida telefoniga peaaegu igas kohas - kodus, tööl, bussis või kaubanduskeskuses. Lülitage NC režiim sisse ja hüvasti tüütud müra - Edifieriga võite olla kindel, et teie hääl on korralikult registreeritud ja teie kõneleja kuuleb teid suurepäraselt.

Erinevad töörežiimid

Valige saadaval olevate režiimide hulgast, et kõige paremini kohandada kõrvaklappide toimimist olukorrale ja teie ootustele. Ambient Sound režiim võimaldab teil kuulata muusikat ilma ümbritsevast keskkonnast eraldumata - te kuulete endiselt lennujaama teadandeid või kolleegide küsimusi suurepäraselt. Mängurežiim võimaldab teil mängida oma lemmikmänge mugavalt - ultra madal latentsus tähendab, et te ei jää oma vastastele alla!

Kõik kõige olulisemad funktsioonid on teie käeulatuses

Ei ole enam vaja telefoni järele ulatada, et laulu vahetada või muusikat vaigistada. Kõrvaklapid on varustatud mitmete praktiliste nuppudega, mis tagavad mugava juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele ja seadistustele. Näiteks saate reguleerida helitugevust, peatada ja jätkata esitust, hallata telefonikõnesid, vahetada laule, valida režiime ja aktiveerida oma hääleassistendi.

Palju tunde muusika kuulamist ühe laadimisega

W820NB kõrvaklapid kestavad nii kaua, kui neid vajate. Need on varustatud pika kestvusega akuga, mis võimaldab neil kesta kuni 29 tundi, kui mürasummutamine on sisse lülitatud, või kuni 49 tundi, kui see on välja lülitatud. Olgu see siis sarjade vaatamine või muusika kuulamine pika rongireisi ajal, Edifier W820NB kõrvaklapid ei peta teid!

Stiilne disain ja mugavus, millest olete unistanud

Kõrvaklapid köidavad tähelepanu modernse, minimalistliku disainiga, mis meeldib paljudele kasutajatele. Kuid W820NB ei ole mitte ainult stiilsed, vaid ka uskumatult mugavad. Kaaludes vaid 220 g, saate neid kanda tunde väsimata. Pehmed kõrvapadjad istuvad tihedalt teie kõrvade kohal ilma surveeta, võimaldades teil nautida mugavust, millest olete unistanud.

Karbis

KõrvaklapidLaadimiskaabel (USB-C)Kasutusjuhend
BrändEdifier
mudel W820NB
VärvValge
Bluetoothi versioon5.0
Bluetoothi profiilidA2DP, AVRCP, HFP
Toetatud koodekidSBC
UlatusKuni 10m
TööaegKuni 29h (NC režiim sisse)/kuni 49h (NC režiim välja)
LaadimisaegUmbes 1,5h
SisendDC 5V 1A
Frekventsageduse vastus20Hz - 40kHz
SPL91±3dB(A)
RakendusEdifier Connect

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2260 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.