LDNIO HP04 wired earbuds, 3.5mm jack (black)

LDNIO
Tootekood: HP04
  • Ühenduvus: Wired
  • Värvus: Must
Hind
2.30 €

LDNIO HP04 kaabeldokk kõrvaklapid, 3.5mm pistik (must)

Kuula oma lemmiklaule igal pool. LDNIO in-ear kõrvaklapid on varustatud komposiitdiaphragmiga, mis tagab ülimat helikvaliteeti. Need pakuvad ka mürasummutuse funktsiooni ja HD mikrofon. Lihtne kasutamine on tagatud integreeritud kaugjuhtimispuldiga. Läbimõeldud disain muudab nende kasutamise äärmiselt mugavaks. Seade on samuti laia ühilduvusega tänu 3.5mm pistikule.

LDNIO/HP04/2

Sukeldu muusikasse

Keskendu oma lemmiklaule ja hinda nende ilu uuesti. LDNIO kõrvaklapid on varustatud komposiitdiaphragmiga, nii et saad nautida kristallselget heli.

LDNIO/HP04/4

Miski ei sega sind

Nauti muusikat ja podcaste igal pool. LDNIO kõrvaklapid toetavad mürasummutust, nii et ebavajalik taustamüra ei sega sind kuulamisel.

LDNIO/HP04/1

Räägi ilma segamiseta

Püsi ühenduses oma lähedastega. LDNIO kõrvaklapid eristuvad HD mikrofoniga, mis võimaldab sul rääkida vabalt peaaegu igas olukorras. Ole kindel, et sinu kõneleja kuuleb sind alati!

LDNIO/HP04/3

Ole kõik käeulatuses

Sa ei pea enam oma nutitelefoni poole ulatuma, et reguleerida helitugevust või muuta mängitavat laulu. LDNIO kõrvaklapid on varustatud integreeritud kaugjuhtimispuldiga mugavaks kasutamiseks.

LDNIO/HP04/5

Nauti mugavust

LDNIO kõrvaklappide disainimisel keskenduti mugavusele. Tänu hästi läbimõeldud disainile saad seadet pikka aega kasutada ilma ebamugavust tundmata. Mis veelgi enam, kõrvapadjakesed on valmistatud pehmest ja nahasõbralikust silikoonmaterjalist, mis veelgi suurendab kasutusmugavust.

LDNIO/HP04/6
TootjaLDNIO
mudel HP04
Pistik3.5 mm
VärvMust

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWired
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
35 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.