Logitech

Logitech G733 LIGHTSPEED RGB mängurikõrvaklapid - valge

Tootekood:
981-000883
  • Ühendused: Wireless via USB
  • Stiil: Üle pea
  • Värvus: Valge
  • Ühenduvus: Juhtmevaba; USB 2.0
Hind
129.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

MÄNGI OMA MOODI

Lõpuks ometi kirjatüüp, mis võib olla sama väljendusrikas kui sina. G733 on juhtmevaba ja loodud mugavust silmas pidades. Ja see on varustatud kogu ruumilise heli, häälfiltrite ja täiustatud valgustusega, mida vajate, et vaadata, kõlada ja mängida stiilsemalt kui kunagi varem.

TRAADITA VABADUS

Traadita tehnoloogia LIGHTSPEED pakub üle 29 tunni aku kasutusaega ja kuni 20 meetrit usaldusväärset traadita ühenduse vabadust.4 Võib erineda olenevalt kasutajast ja arvuti tingimustest. Aku tööiga põhineb peakomplekti helitugevusel 50% ja tuled kustuvad. Mängige ilma kaablisse takerdumata. Lõdvestuge ja sukelduge mängu, muusikasse, filmi või muusse, mis teile meeldib. Olge vaba ja mängige omamoodi.

VÄRV

Umbes 16,8 miljonit värvi, kaks tsooni individuaalsete valgustusseadete jaoks. Isikupärastage värve, visualiseerige heli, integreerige see oma mängumaailma – või mine lihtsalt hulluks eelseadistatud ja kohandatavate animatsioonidega. Programmeerige see kõik tasuta mängutarkvaraga G HUB.5 Täiustatud funktsioonid nõuavad Logitechi G HUBi tarkvara. Laadige tasuta alla aadressil LogitechG.com/ghub.

ÜMBERKÜKKAV AUDIO

Kuulake seda kõike meie patenteeritud PRO-G kõlaritega, mis on loodud täpse ja laiaulatusliku heli jaoks. Sukelduge mängu rohkem kui kunagi varem järgmise põlvkonna DTS Headphone:X 2.0.6 ruumilise heliga. Täiustatud funktsioonid, nagu DTS Headphone:X 2.0, Blue VO!CE ja LIGHTSYNC RGB, pole PlayStationis saadaval. Suurepärane ja kristallselge suhtlus Discordi sertifikaadiga heliga.

KUULA IGA MÄNGU

Mängudest muusikani – täpne heliselgus ja sügav bass on disaini lahutamatu osa. PRO-G kõlarid on valmistatud ainulaadsest hübriidvõrkmaterjalist, mis vähendab moonutusi ja toodab täpset ja selget heli, mis tagab rikkaliku ja sujuva kinokogemuse.

USKUMATU RUUMILINE HELI

Järgmise põlvkonna ruumiline heli äratab teid ümbritseva mängumaailma ellu. Nautige maailma imesid ja keskkonnahelisid, mida teie lemmikmängud pakuvad – iga nurga alt. Uusim DTS Headphone:X 2.0 tehnoloogia pakub rohkem kui 7.1 ruumilist heli.

KÕLAVAD HÄMESTAVAD

G733-l on BLUE VO!CE filtrid, mida saab reguleerida saatekvaliteediga heli jaoks. Muutke oma voog kiiresti professionaalsemaks. Valige erinevate filtrite hulgast või kohandage oma G HUBi tarkvara abil.8 Täiustatud funktsioonid nõuavad Logitechi G HUBi tarkvara. Laadige tasuta alla aadressil LogitechG.com/ghub.

ULTRA KERGE

Ainult 278 grammi, veidi üle poole naela. See on kahe kaal


Tehnilised andmed

ÜhendusedWireless via USB
ÜhenduvusJuhtmevaba; USB 2.0
Vahedussagedus20Hz-20KHz
MudelG733
VärvusValge
StiilÜle pea
Aku mahutavusRechargeable
Takistus39 Ω
Aku kestvus29 hr
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Järveotsa esindus
6 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Tartu Lõunakeskus
1 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.