LOGITECH PRO X LIGHTSPEED Combo, Wireless, must

Logitech
Tootekood: 991-000537
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
  • Stiil: Full-size
  • Värvus: Must
Hind
229.90 €269.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Komplekt LOGITECH PRO X WIRELESS.

Komplekti kuulub juhtmevaba kõrvaklappide komplekt Logitech PRO X WIRELESS ja juhtmevaba mänguhiir Logitech PRO X SUPERLIGHT.



Logitech PRO X SUPERLIGHT - see ei ole lihtsalt juhtmevaba mängurihiir, vaid teie käepikendus arvutimängude ja produktiivse töö maailmas.

Võimas HERO 25K sensor

Logitech PRO X SUPERLIGHT on varustatud HERO 25K sensoriga – kõige arenenum sensor Logitechil tänapäeval. Resolutsiooniga kuni 25 600 DPI ja nulliga tasandav, filtreeriv ja kiirendav töötlemine, saate uskumatut täpsust ja reageerimisvõimet. See tähendab, et iga teie liigutus kantakse täpselt ekraanile.

LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogia

Hüvasti viivitused ja häired! LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogia abil saate juhtmeühendusele vastava kiiruse ja stabiilsuse. Te saate nautida liikumisvabadust ilma jõudluse pärast muretsemata.

Kerge ja ergonoomiline disain

Kaalu vaid 80 grammi, see hiir on loodud pikkade mänguseansside jaoks ilma väsimuseta. Ergonoomiline disain tagab mugava kasutamise, sõltumata haarde stiilist. Logitech PRO X SUPERLIGHT sobib ideaalselt teie kätte, võimaldades teil keskenduda mängule või tööle.

Kohandatavad nupud ja profiilide mälu

Hiir on varustatud kuue programmeeritava nupuga, mida saab kohandada teie vajadustele Logitech G HUB tarkvara abil. Looge makrosid, seadistage käske ja salvestage kuni viis profiili otse seadmesse. Saate kiiresti seadistuste vahel vahetada, mis on eriti kasulik erinevates mängusituatsioonides.

Vastupidavus ja kvaliteet

Kvaliteetsed materjalid ja kokkupanek tagavad hiire vastupidavuse. Kõrgekvaliteedilised Omroni lülitid garanteerivad kuni 50 miljonit klikki. Koos kulumiskindlate teflonjalastega, Logitech PRO X SUPERLIGHT lubab aastaid laitmatut teenindust.

Toetus PowerPlay juhtmevabale laadimisele

Hiir on ühilduv Logitech PowerPlay juhtmevaba laadimissüsteemiga (müüakse eraldi), mis võimaldab seadet laadida otse mängimise ajal. Unustage tühjad patareid ja nautige pidevat mängu.

Pikk aku tööaeg

Tänu energiatõhusale disainile, Logitech PRO X SUPERLIGHT tagab kuni 70 tundi tööaega ühe laadimisega. Saate mängida või töötada ilma sagedase laadimise vajaduseta.

Kokkuvõte

Logitech PRO X SUPERLIGHT – see on professionaalide ja entusiastide valik, kes hindavad kõrget jõudlust, usaldusväärsust ja mugavust. Kui otsite hiirt, mis saab teie asendamatuks abimeheks igas mängu- või tööolukorras, siis on see mudel just see, mida vajate.



Logitech G PRO X Wireless - Need juhtmevabad kõrvaklapid on loodud neile, kes hindavad helikvaliteeti, mugavust ja tipptasemel tehnoloogiat.

Professionaalse taseme heli

Logitech G PRO X Wireless on varustatud 50 mm PRO-G draiveritega, mis tagavad kristallselge heli ja sügava bassi. Te kuulete iga sammu, iga lasku ja iga sosinat uskumatu täpsusega. DTS Headphone:X 2.0 tehnoloogia pakub ruumilist heli, luues täieliku mängu immersiooni tunde.

Mikrofon BLUE VO!CE tehnoloogiaga

Need kõrvaklapid on varustatud eemaldatava mikrofoniga, millel on BLUE VO!CE tehnoloogia, mis võimaldab kohandada hääle filtreid puhtaks ja professionaalseks heliks. Teie meeskonnakaaslased kuulevad teid alati selgelt ja arusaadavalt, mis on eriti oluline meeskonnamängudes.

LIGHTSPEED juhtmevaba tehnoloogia

Logitech G PRO X Wireless kõrvaklappidega saate liikumisvabaduse ilma viivitusteta. LIGHTSPEED tehnoloogia tagab ultramadalat latentsust ja usaldusväärset ühendust, mis on eriti oluline pingelistes mängusituatsioonides. Toimimisraadius kuni 15 meetrit võimaldab teil vabalt toas liikuda.

Mugavus ja vastupidavus

Logitech G PRO X Wireless kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Mälumahtvahtudega ambrüürid ja pehme peavõru tagavad mugavuse isegi pikkade mänguseansside ajal. Te saate kanda neid kõrvaklappe tundide kaupa ilma väsimust tundmata. Metallist karkass ja kvaliteetsed materjalid tagavad seadme vastupidavuse.

Pikk aku tööaeg

Ühe laadimisega saate kuni 20 tundi pidevat taasesitust. Pole vaja muretseda tühjeneva aku pärast olulise mänguhetke ajal. Laadimine toimub kiiresti ja mugavalt USB-C kaudu.

Täielik kontroll G HUBiga

Logitech G HUB tarkvara võimaldab teil täielikult kohandada heli, mikrofoni ja ekvalaiserit. Looge oma heliprofiilid erinevatele mängudele ja rakendustele, et alati oma võimete tipul olla.

Kokkuvõte

Logitech G PRO X Wireless – need kõrvaklapid on loodud professionaalidele ja neile, kes soovivad saada parimaks. Need ühendavad tipptasemel tehnoloogiad, ületamatu helikvaliteedi ja maksimaalse mugavuse. Need kõrvaklapid on ideaalne valik neile, kes hindavad iga detaili oma mänguprotsessis.

Tehnilised andmed

ÜhenduvusJuhtmevaba
VärvusMust
StiilFull-size
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
2 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
2 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
66 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
2 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
2 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
44 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.