Logitech

Logitech G432 must/sinine täissuuruses juhtmega mängurikomplekt USB & 3.5mm

Tootekood:
981-000770
  • Ühendused: USB; 3.5 mm
  • Stiil: Full-size
  • Värvus: Must;Sinine
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
70.05 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

MÄNGI KOGU MÄNGU

Mängupeakomplektiga G432 ümbritseb teid mängukeskkond. Nautige põnevust, kui olete tegevusse täielikult sukeldunud ja teid alati kuuldakse, et saada täielik mängukogemus.

SÜSINIKU PUHAS

Usume, et süsinik on uus kalor. Igaüks peaks teadma, mida ta tarbib. Siin on näidatud selle toote süsiniku jalajälg kilogrammides CO2e. Teeme selle vähendamise nimel kõvasti tööd ja oleme oma süsinikujääkjalajälje vähendanud nullini, toetades samal ajal metsandust, taastuvenergiat ja kliimamõjuga kogukondi.

KRUVIKEERAJA 50 MM

Suured 50 mm helidraiverid loovad täieliku ruumilise heli kaasahaaravama mängukogemuse jaoks. Teie lemmikmängud kõlavad lõpuks nii, nagu nad peaksid: hämmastav.

OLE KUULDUD VALJU JA SELGELT

Täiustatud, ülisuur 6 mm mikrofon tagab, et teie meeskonnakaaslased kuulevad teid. Helitugevuse sisse- ja väljalülitamine võimaldab teil vaigistada, kui te ei soovi, et teid kuulataks.

KÕRVAKLAPID DTS:X 2.0

Järgmise põlvkonna DTS-kõrvaklapid: X 2.01 ruumilise heliga DTS-kõrvaklapid: X 2.0 ruumilise heli ja EQ eelseadistused on saadaval ainult Windowsi jaoks ja selleks on vaja mängutarkvara Logitech G HUB. Logitech G HUBi tarkvara toel kuulete vaenlasi selja taga hiilimas, erilisi võimeid ja ümbritsevat keskkonda. Nautige 3D-heli, mis on suurem kui 7.1, ja tunnete, et olete otse tegevuse keskel.

ÜKS KÕRVARAKAR, KÕIK PLATVORMID

Peakomplekt töötab arvuti, PlayStation 4 või dokitud Nintendo Switchiga kaasasoleva USB-DAC-i kaudu. 3,5 mm kaabli kaudu saate mängida ka konsoolidel või mobiilseadmetel.

EHITATUD MUGAVUSE JA VASTUPIDAVUSE TAGAMISEKS

Kõik nende kõrvaklappide juures on loodud mugavuse huvides. Luksuslikud, kerged kõrvapadjad ja kunstnahast peapael on teie kõrvadel mugavad. Mugavuse huvides on kõrvaklapid pööratavad 90 kraadi. Reguleerige helitugevust mis tahes platvormil kõrvaklapi külge kinnitatud helitugevusrattaga.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB; 3.5 mm
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus2 m
Vahedussagedus20 Hz-20 KHz
VärvusMust;Sinine
StiilFull-size
Takistus39
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
100 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.