Logitech

LOGITECH H150 Stereo Headset cloud white

Tootekood:
981-000350
  • Ühendused: 3.5 mm
  • Stiil: Üle pea
  • Värvus: Valge
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
25.20 €

NAUTIGE ARVUTI SELGEID, SELGEID INTERNETIKÕNEID JA MUUSIKAT

Mitmekülgne ja reguleeritav arvutitele, mis kasutavad mikrofoni ja heliväljundi jaoks eraldi 3,5 mm porte. Sisseehitatud juhtnupud võimaldavad reguleerida helitugevust või vaigistada kõnesid ilma häireteta. Mugav mürasummutav mikrofon vähendab taustmüra.

STEREOHELI

Täielik stereoheli selgete hääl- ja videokõnede, muusika, mängude ja muu jaoks. Hädavajalik stereo-peakomplekt isiklikuks või kontoris kasutamiseks.

PÖÖRDEV MIKROFOON

Poomi saab pöörata 180°, nii et seda saab kanda vasak- või parempoolses käes. Paindlikku mikrofoni saab paigutada nii, et see jäädvustaks paremini hääli ja vähendaks taustamüra. Noole saab eemaldada, kui te seda ei kasuta.

SISSE ehitatud JUHTIMINE

Peakomplekti juhtme mugavad juhtnupud võimaldavad teil helitugevust reguleerida või kõnesid vaigistada ilma vestlusi katkestamata.

REGULEERITAV PEA

Tugev, kuid kerge stereo-peakomplekt laia valiku reguleerimisvõimalustega. Ülimalt pehmest vahtkummist kõrvapadjad pakuvad tundide kaupa mugavust.

TOKSELT ÜHENDUS

Ühendab arvutitega, mis kasutavad mikrofoni sisendiks ja heliväljundiks eraldi 3,5 mm helipistikuid. Ei ühildu Chromebookide, tahvelarvutite ega Macidega.


Tehnilised andmed

Ühendused3.5 mm
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.8 m
Vahedussagedus20Hz to 20kHz
VärvusValge
StiilÜle pea
Tootjagarantii2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.