Logitech

LOGITECH Wireless Headset Mono H820e

Tootekood:
981-000512
  • Ühendused: 
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: DECT
Hind
134.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

MUGAVUS JA MUGAVUS juhtmevabas peakomplektis

Pikkade konverentskõnede ajal võib toolilt tõusmine oluliselt muuta. Juhtmeta peakomplekt Logitech H820e võimaldab teil tahvlile märkmeid teha, vaiksesse kontorisse jalutada või püsti tõusta ja sirutada. Mugavuse ja mugavuse huvides loodud H820e sisaldab polsterdatud peapaela ja pehmeid vahetatavaid mürasummutustehnoloogiaga kõrvapatju.

JUHTMETE VABADUS SUURE VABADUSEKS

Logitechi peakomplekt H820e püsib ühenduses kuni 100 meetri kaugusel teie lauast ja pakub kuni 10 tundi lairibakõneaega. Peakomplekti juhtmevaba DECT-ühendus ei häiri teie kontori Wi-Fi-seadmeid.

MUGAV KOGU PÄEVA

Nautige mugavust ja stiili. H820e kerget ja kaasaegset disaini täiendavad esmaklassilised materjalid, nagu TR90 nailon, pehme kunstnahast peapael ja vahetatavad kunstnahast kõrvapadjad, mis tagavad tundidepikkuse mugavuse ja vastupidavuse.

IDEALNE TÖÖGA KONTORITEKS

Kiires töökeskkonnas võivad telefonikõned olla keerulised. H820e on mõeldud sellisteks olukordadeks. Peakomplekt ühendub automaatselt mis tahes H820e dokkimisjaamaga, mis sobib ideaalselt kuuma töölaua jaoks. LED-tuli annab teistele teada, et kõnelete, ja visuaalne indikaator annab teile teada sissetulevast kõnest.


Tehnilised andmed

ÜhenduvusDECT
VahedussagedusMicrophone: 100Hz-7KHz, Speakers: 150Hz-7KHz
MudelH820E Mono
VärvusMust
StiilKõrvapealne
Aku mahutavusRechargeable; Lithium-Ion (430 mAh)
Tootjagarantii2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 5-10 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.