Magnetic Wireless Neckband Headphones, Joyroom JR-DS1, (red)

Joyroom
Tootekood: JR-DS1RED
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Punane
Hind
19.10 €

Joyroom JR-DS1 juhtmevabad kõrvaklapid (punane)

Kas otsite juhtmevabu kõrvaklappe igapäevaseks kasutamiseks? Joyroom JR-DS1 juhtmevabad kõrvaklapid vastavad kindlasti teie ootustele! Need sisaldavad dünaamilisi 13-millimeetriseid draivereid, mis pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Need tuvastavad nutikalt, kas olete need kõrvades, - nad peatavad automaatselt esituse, kui te need ära võtate, ja jätkavad, kui panete need uuesti pähe. Sisseehitatud ekraan näitab teile järelejäänud aku taset ning ergonoomiline disain tagab unustamatu mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral. Nende tööaeg ulatub kuni 7 tunnini ühe laadimisega.

Joyroom/JR-DS1-Red/5

Heli, mis rõõmustab teid

Joyroomi kõrvaklappidega kogete varem tundmatuid detaile oma lemmiklauludest. AAC ja SBC helikoodekite toe abil on esitatud heli selge ja detailne ning 13mm draiverid tagavad dünaamilise heli. Ükskõik, millist muusikat te kuulata soovite, pakuvad kõrvaklapid teile unustamatut muusikakogemust.

Joyroom/JR-DS1-Red/4

Kuni 7 tundi tööaega

Kuulake muusikat nii kaua, kui soovite, muretsemata, et teie kõrvaklapid kiiresti tühjaks saavad. Tänu vastupidavale akule saate nautida kuni 7 tundi katkematut lemmikmuusika esitust ning teha telefonikõnesid kuni 5 tundi. Veelgi enam, kui paaritate kõrvaklapid kaelarihmaga, võivad need teid saata kuni 20 tundi. Nende laadimine võtab umbes 1,5 tundi.

Joyroom/JR-DS1-Red/3

Bluetooth 5.3

Unustage segajad ja viivitused! Kõrvaklapid kasutavad uusimat Bluetooth 5.3 versiooni, mis vastutab stabiilse ja kiire signaali edastamise eest kuni 10 meetri kaugusel. Tänu sellele ei takista miski teid enam lemmiklaulude kuulamisest.

Joyroom/JR-DS1-Red/5

Mugavuse nimel

Joyroom JR-DS1 kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Tänu oma ergonoomilisele disainile saate muusikat kuulata isegi tundide kaupa, muretsemata väsimuse või ebamugavuse pärast. Need sobivad ideaalselt teie kõrvade kujuga ja ei kuku välja, magnetiline disain võimaldab teil kõrvaklapid turvaliselt kaela ümber riputada.

Joyroom/JR-DS1-Red/1
TootjaJoyroom
mudelJR-DS1
VärvPunane
Bluetoothi versioon5.3
Bluetoothi ulatus10 m
HelikoodekidAAC, SBC
Toetatud Bluetoothi protokollidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Muundurid13 mm
Frekventsagedus20Hz-20kHz
Tööaegumbes 7h (muusika kuulamine), umbes 5h (telefonikõned)
Ooteaegumbes 35h
Kõrvaklappide aku mahtuvus37mAh
Kaelarihma aku mahtuvus160mAh
Kõrvaklappide laadimisaegumbes 1.5h
Kaelarihma laadimisliidesUSB-C
MaterjalABS PC
Kaal27g

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusPunane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
12 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.